Sanemiko Kızlar ben İstanbul'a Yen'i yerleştim ve buraları hiç bilmiyorum. Bana yakın tavsiye edebileceğiniz özel hastane ve doktor var mı? Çok acillll yarın gitmem gerekıyor... Yardım lütfen... 🙏
Pitircikveannesi Sanemiko Koşuyolu medipole gidiyorum çok memnunum ama 2 arkadaşım Ümraniye afiyet hastanesini de çok tavsiye ediyorlar..
Sanemiko cigdem58 devlet olarak hiç düşünmedim cnm medicanaya giden doktorundan memnun arkadaş var mı acaba 🙈 ilgin için teşekkürler 😘
cigdem58 devlet olarak da bir kere ümraniye eğitim ve araştırmaya gittim ama hiç memnun kalmadım artık göztepe eğitim be araştırmaya gidiyorum
TubaKorkmaz Sanemiko evet ben oraya gidiyorum levent konur var iyi olarak birde cengiz kolata internettende araştırabilirsiniz muane ücretide sgklılara105 tl
bubik Kozyatağı Acıbadem Cem Öncüloğlu’nu da araştır. Methini çok duydum. Doğum için bende kendisi ile görüşücem
B55 bubik çok memnunum ama şunu sizlere de sormak istiyorum ben sezaryen amelytkmı çok acılı geçirirdim bi hafta yerimden kalkamadım bu bünye ile mi alkalı bilmiyorum sancı acı
TubaKorkmaz İnstagramdan cengiz kolataya bakın ne kadar sevgi dolu mesajlar olduğunu görüceksiniz ayrıca hastanede birçok ünlünün eşlerini doğum yaptırmış bir doktor gökhan türkmen gibi ...
cigdem58 devlet neden düşünmüyorsun kaç kere özele gittim hiç biri devletteki doktorum kadar ilgilenmedi🙄
Sanemiko cigdem58 yaaa ben İstanbul'u hiç bilmiyorum eşimde çok yoğun çalışıyor devlet hastaneleri yoğun oldugu için özel tercih ediyorum. Eşim getirip götürüyor fazla beklemiyoruz cnm o yüzden.
tugcemercann cekmekoy fsm tip merkezininnde damla hanim var ben cok memnunum 2 aydir neredeyse oraya gidiyorum tavsiye ederim 👍
Sanemiko tugcemercann bende ilk hamile olduğumu öğrenince fsm tıpa gittim koşarak🙈☺ ferda hanımdı sanki adı o bakmıştı. Çok ilgilenmedi sanki. Ondan başka arayışlara girdim sonra.
ElifBiryol Pitircikveannesi afiyet hastanesi kadar yoğun ve ilgisiz biryer daha görmedim madenler fsm tıp merkezi methini çok duydum
Pitircikveannesi Sanemiko Şükriye Leyla Altuntaşa gidiyorum ben ama malesef eski hastaları dışında randevu vermiyorlar😞 Mine hanım ve Seval hanımda iyi diye duymuştum..
Seda42 Pitircikveannesi bende afiyete gidiyorum canım da merak ettim doktorumuz da aynıymış bende çok memnunum 😊