3 mart doğum 🥶🥰
dmrl2410 sağlıkla gelsin bebiş hiçbir şey senden önemli değil strese hiç girme 🫶
Balbebek012 yaaaa 🥰 inşallahh..
Çok teşekkür ederim ☺️
dmrl2410 eger beklerse yavrum 10 marta sezeryan. En basindan beri cok zorlu riskli surecler gecirdim bunalımdan hala çıkamadım. Bir kizim var hep aklim onda bana bir şey olursa kim bakacak onlara diye surekli evham yapip cok uzuluyorum sezaryanin korkusuda cok fazla kanama cok olurmu riske anestezi dokunurmu hayati riskim olusurmj diye düşünmekten kafayi yedim durdum🙁 biran evvel dogum olsun istiyorum zaten 37+2 de alinacagim nasipse tabi yavrum beklerse
dmrl2410 aynen öyle. Psikolojim bozuldu. Bana da kıskanır kızın diolar, zor olur diyorlar, iyi bişey söyleyen duymadım. Allah yardımcımız olsun. İnşallah kolay atlatırız bu süreci.
Frozen ben yatış yaptım 😬korkuyorum. Kızımla geldik hastaneye annem eşim felan yatış için. Ben işlem yaparken uyumuş. Uyanmadan götürdü eşim 🙁🙁 içim gidiyor şuan, yarın sabah doğum 🙁sen nasılsın ne yaptın
Şuan 37+4 üz ve benim de ikinci gebeliğim ilk oğlum da aynı sizinki gibi 4 buçuk yaşında buda erkek ve benimde sezeryan olacak 6 Mart dedi doktorum çünkü baya önden gidiyormuş bebeğim 🤷🏻♀️ durumlarimiz aynı ve söylediğin duygular şuanda bendede var korku basmaya başladı çünkü benim de ilki çok zor geçti kolay toparlanamamistim buda öyle olursa yaaa diye çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim 😕 herşey ama herşey gözümü korkutmaya başladı 🤦🏻♀️ aglak ve depresif bı moddayim çabuk sinirleniyorum herşeye çok üzgünüm napcaz nasıl aticaz bu hisleri üstümüzden acaba 😕
dmrl2410 inşallah yarın benide sezeryana alır kesi yerı çok ağrıyor dua edinde doktor benide alsın
Frozen Amin canım. Allah sağ salim kavuştursun hepimizi 🤲
dmrl2410 inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız 🙏🏻 ben de yarın 38+0 haftalık olacağım. Bebeğim doğum pozisyonunda değil ve sezaryen olacağım sanırım. 2. Sezaryen kaçıncı haftada oluyor merak ediyorum oğlum da 38+6 da sezaryen olmuştum. Belki 10 Mart 39+0 a gün verir diye düşünüyorum. Benimde ruh halim o kadar karmaşık ki bugün bütün gün ağlamaklı bir haldeydim. Oğlumu geride bırakma, tekrar ameliyat olma, toparlanma süreci nasıl baş edeceğim vs vs kafam çok dolu. Allah hepimizin yardımcısı olsun
dmrl2410 canm her bebek farklı oluyor ve herkesin dediği ilk doğumlar herzmn zor oluyor bnmde ilk sezaryanım zordu o acıyla allhm birdhaa bu acıyı yaşamak istemiyorum olmasın birdha demiştim süpriz şekilde gene oldum oğlumla kızımın arasında 1 buçuk yaş var vücüt tam toparlayamamışken gene aynı acılar olucak diye çok korktum ama allhm dağına göre kar verdi ilkine göre ikinci Okdr güzel oldu ameliyat sürecim sonrası hiç bişy anlamadm sürekli kalktım hiç yatmadım nede ağrı kesici içtim çok hafifdi acısı ağrısı çok şükür o yüzden korkma ben güzel gecicek diye umuyorum sağlıcakla kavuş bebişine
Ucubirarada benimde 6 Mart ve evde herkes grip oldu önce ben olmuştum şimdi eşim kızım oldu bende hala arada burun akıntısı ve öksürük var. Ama artık gün verildi 39+0 için 6 marta . Sizin bebiş kaç kgdi benimki de iri bebekmis. İlki de sezeryandi kötü geçmişti sonraki süreç çok kötüydü o yüzden korkuyorum
Beyazmelekkk uuuufff kaderdaslarimi görünce tuhaf hissediyorum böyle 🤦🏻♀️ oouuyy en korktuğum inşallah toparlayana kadar grip öksürük mevzusu gelmez yaaa kimseden çünkü dikisliyken de ekstra zor olur kuzum bı an evvel öksürüğünu özellikle azalatmaya çalış 😕 en son 4 gün öncesinde 3.600 demişti doktor canım
Ucubirarada ayy bana da 24 Şubat’ta 3600 çıkmıştı . Kaç Gr alir bilmiyorum ama çok korkuyorum ilkini yaşayınca sezeryan nedense korkulu rüya kaldı içimde
Beyazmelekkk şimdide kontrolüm var yani bugün 🤷🏻♀️ bakalım ne diyecek doktor 🤷🏻♀️ hafiften sancılar da yoklayıp yoklayıp gidiyor da hayırlısı bakalım 🙄 çok korkuyorum inanki evet bebeğimize kavuscaz çok güzel bir duygu bu ama diğer korku ve endişe duygulari herşeyin önünde bastiriyo yaaa 😕
Ucubirarada çıkınca yazar mısın 4 günde kaç kg almış merak ettim.