Eliffbaby İyi akşamlar sevgili anneler, yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım bir aydır gitmiyorum bebişimi özledim biraz da şekli şemali oluşmuştur inşallah merak ediyorum. Teste girecek olan ve girenler tecrübelerini paylaşabilir mi? 🍋😍
Ogretmenkusu Eliffbaby pazartesi gittim 12+2 dedi bende en son 4 hafta önce gitmiştim çok heyecanlıydı gerçekten büyümüştü baya önceki muayeneye göre. ikili test için sadece kan ve idrar testi alıyorlar sadece bu kadar
Deryyyaa Eliffbaby bende geçen hafta perşmbe günü yaptırdım. Ultrasonda herşey güzel dedi. Kan verdim henüz çıkmadı sonuç 1 hafta 10 gün dediler o yüzden henüz yazmadım doktoruma cuma günü bi yazacağım bakalım ne olur ama stresliyim de 🙄
Celiko Eliffbaby Salı günü girdim canım baya bebek görünümünde hareketlenmişti bayaa ama gebeliğim hastalıklı bulantılı geçince sevinemedim bile daha hamileliğime 😀
Celiko Eliffbaby cinsiyet içinde sormayı unutmuşum aslında devlette söylemiyorlar diye de aklıma gelmedi sormak ilk kızımda bu aylar da öğrendim 😀
Eliffbaby Bir de cinsiyet için tahminde bulunur mu acaba. Aslında tahmin istemiyorum küçük bir parti yapacağım ama yine de merak ediyorummm 😬
Ogretmenkusu Eliffbaby Bana sadece tahminde bulundu 2 hafta sonra gidicem tekrar o zaman tamamen söyler diye düşünüyorum
LadyX Eliffbaby canım evet cinsiyet tahmininde bulunabilir. Ama benim doktorum 12.haftada ikili tarama testinde erkek demişti şimdi 16.haftada kız dedi 🤭 yani cinsiyet partisi için daha çok erken olabilir istersen detaylıyı bekle. Ben iyi ki cinsiyet partisi yapmamışım diyorum şu an mesela 🙈 yine değişir mi cinsiyeti bilmiyorum ama buradaki anneler detaylı ultrasona kadar bekle diyorlar
Eliffbaby Ogretmenkusu hem sonucu öğrenmek için de çağırır tekrar ben de gitmeyi düşünüyorum. Kaçıncı gebeliğiniz?
Ogretmenkusu Eliffbaby evet 2 hafta sonra çağırdı sonuçlar için 1 ay beklemektense 2 hafta çok iyi geldi 😂
Ogretmenkusu Eliffbaby evettt günlerimiz aynıydı dimi şimdi baktım bende geçmişe🤭 pazartesi ultrasonda gün olarak ilerde göründü sen ne zaman gidiyorsun. Bizde okullar kardan dolayı tatil olduğu için rahatça gittim bu hafta hastaneye evde de dinlenme zamanım oldu🤭
Eliffbaby Deryyyaa içinizi ferah tutun inşallah ultrason iyi çıktıysa diğerleri de iyi gelir ama kan tahlilinde yine genetik hastalıklara mı bakıyorlar tam bilgim yok
Deryyyaa Eliffbaby down sendromu galiba ona bakıyolar . Tüm genetiklere fetal dna bakıyor diye biliyorm
Eliffbaby Deryyyaa dönen sendromu için ense kalınlığı ve burna bakıyorlar yine kanla da desteklelenebilir inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻
Pinarty Ben de pazartesi günü girdim. 1 ay zor geçti heyecandan. Evet ultrasonda organların gelişimine, plasentaya kafa kemiklerinin oluşumuna falan bakıyorlar ardından kan verdim. Baya büyümüştü 🤗
Eliffbaby Pinarty maşallah 🥰 Oyy severim ben onu artık yavaş yavaş daha çok hissettiğimiz günleri görmek ne güzel bir duygu rabbim tamamına erdirsin♥️
Deryyyaa Eliffbaby evet bakıldı onlara cok şükür sorun yok ama kan da önemli işte onda risk cıkabiliyor stres bu yüzden açıkcası🙄 çünkü cok okudum ultrason temiz kan sıkıntılı olan o yüzden artık okumak istemiyorum kafam bulandı
Eliffbaby Deryyyaa ben de her şeyi çok araştırıyorum ama o kanda ne çıkıyor vs genel geçer baktım şuan sadece sağlıklı olduğunu düşünmek istiyorum 🤲🏻😇💙
Deryyyaa Eliffbaby çok iyi düşünüyorsunuz olumlu düşünelim doğru diyorsunuz inşallah her şey çok güzel olur hepimiz için♥️
Eliffbaby Bir de kilo alımınız ne durumda tam bu haftalarda ? Ben hep aynıydım ama şimdi korkuyorum yemekleri annem yapınca iştahım açıldı🙈
Deryyyaa Eliffbaby ben kilo almadım hiç henüz. İlk 3 ay mide bulantısı kusma yasamamıstım ama 12. Hafta başladı 2 günde bir kusuyorun anlamadım neden oluyor böyle acaba ilaçlardan mı🙄😆 Sizin nasıll?
Eliffbaby Deryyyaa bazen çok bilmek iyi olmuyor diğer ihtimalleri de akla getiriyor kendimizi tutabildiğimiz kadarıyla diyelim amin amin inşallah şu mübarek günlerde 😊
Eliffbaby Deryyyaa benim bulantım 6. Haftada çok net bir şekilde başladı sürekli istifra ediyordum acillik falan olmuştum sonra doktor prilam verdi gece iki tane içiyorum içmediğim zamanlar direkt istifra ediyorum evde kendimi bi odaya hapsediyorum evim tertemiz ama evim bana kokuyor anneme geliyorum iş çıkışı böyle iyi kötü devam ediyor