-sum- 31+3 üz geçen hafta suyum azaldığı söylendi bu hafta tekrar gidicem, bacağım kalçadan çok kasıyor birden yürüyemiyorum önce böyle birşey yoktu. Arada da kasık ağrım oluyor yalancı ağrı sancı mi boyle bisey mi ?
S_Seda00 hakkah24 maalesef özelde de yok başka sehirde büyük kliniği var orda yapıyormus doğumlarını vs yani anlayacağınız ben burda Allah’a emanet yaşıyorum
busra3450 Alpgmz inşallah vaktinde gelir bebişler, stres en çok etkileyen şey bol bol dinlenin ve bebeğim bana dinlenmem için şans verdi diye düşünün 🌸
busra3450 S_Seda00 progestanı ağızdan mı alıyordunuz fitil mi? Ağızdan alınca yan etkisi daha çok olabiliyor, fitil etki olarak daha iyi.
S_Seda00 busra3450 ağızdan olandı fitil olanı bilmediğim için söylemedim oda demedi başka bişey yazdi
Rumeysaozcann Mnakrktt evet canım ayaklarım davul gibi şişti diye düşünüyorum bazen bir bakıyorum normal ben çok kilo aldığım için taşımıyor ayaklar artık bedenimi 😬
Eminegzel Hamileee çok zormus. Önceden de vardı ama bu kadar şiddetli değildi. Şimdi çok arttı . Daha da artmadan doğum zamanı gelir umarım 😊
Hamileee Eminegzel sanırım son 10 gün daha kötü olcak gıbı bısı dedıler ama ondan vücudu farklılık gösterir bılemeyız tabi ama insalllh hersey güzel geçer artık uyku özledım 😂
Rumeysaozcann Diana- senelerdir yakın arkadaşım sandığım insanların asla yardımı dokunmuyor kızım 1.sınıfa gidiyor anaokulundan beri görüştüğüm arkadaşlarım sağolsun herşeyimi hallettiler
Diana- Rumeysaozcann Yaa işte kimin faydasi olacağı belli olmuyor , Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten 🙏🙏
Rumeysaozcann Betamom ben gereksiz yemeyi bıraktım 20 kilo aldım artık yürürken bacaklarım taşımıyordu son aylar birde dikkat etmek lazım
Mickeylover Rumeysaozcann korkum var bu sefer ama nedense bir evladım daha var ya ondan sanırım. Onu geride bırakıp ameliyata girmek düşüncesi zor geliyor. Halbuki Allah korusun başka nedenle ameliyat olmaktan tabi ki ama ne biliyim, bir an önce doğum yapıp ayaklanmak iki evladıma da yetebilmek istiyorum var mı aynı durum sende de? 🥹
Rumeysaozcann m_mervee ayyy allah yardımcın olsun eğer sürekli yatış halindeysen bol bol yürü ilk zamanlar hep yatıyordum her yerim ağrıyordu inan şimdi evde duramıyorum hep hareket halindeyim çok şükür ağrılarımın hepsi geçti
m_mervee Rumeysaozcann amin cümlemize yok canım dinlenmeye fırsatım yok ki yürüyüş yapsam kuyruğum da var daha çok yoruyor severim yoksa yürümeyi..
Rumeysaozcann ayseayseaysee ben sola yatıyorum ilk bakıyorum olmuyor rahat değilim sağa döndüğüm an uyuyorum nasıl rahat ediyorsan o şekilde yat demişti doktorum sol diye zorlamıyorum artık
ayseayseaysee Rumeysaozcann ben de sürekli dönüyorum işte sağ sol diye kendimi kasmıyorum ama yatakta semazen gibiyim 😂😂
Rumeysaozcann m_mervee evde durduğumda temizlik dışarı çıktığımda kızımın okuluna gidip geliyorum sürekli sınıf annesiyim sadece geceleri dinlenebiliyorum
DENIZ_55 Rumeysaozcann bende 33+1 haftadan merhaba benimde normalde 18 nisan ama sezeryan olacağım için mart sonu yada nisan basi olur diye tahmin ediyorum hamileligi soruyorsan berbat geçiyor bir an önce haftam gelsede dogursam diye bekliyorum 😵💫😵💫
Rumeysaozcann DENIZ_55 ben sürekli tesbih çekiyorum dua okuyorum çok şükür hiç bir sorunum yok yarın kontrolüm var bakalım bize ne diyecek doktorumuz gün olarak neye karar vericek
m_mervee Rumeysaozcann Allah yardımcımız olsun..benim de oğlan 2buçuk yaşında bir ara hep kucak istiyordu zaten bel ağrıları ondan kalma
DENIZ_55 Rumeysaozcann rabbim kabul etmiyorum dualarını inşallah güzel haberler alırsın inşallah cnm ben kıçımı kaldıracak halim bile yok wc gitmek bu kadar işkence olacagini hiç düşünmemiştim 😵💫😵💫