hakkah24 S_Seda00 benim de 32+0suyuma çok değil normalden biraz az dedi doktor ama erken doğum olmaz rahim ağzın kapalı dedi beslenmeye dikkat dedi ne yiyip ne içeceğim bilemedim inşallah vaktiyle alırız kucağımza
S_Seda00 hakkah24 30 haftalıkken 1 cm açıklık vardı zaten bugünde suyu azalmış rahim ağzı 23 mm olmuş bir sürü şey dediler yaa bide yaşadığım şehirde yenidoğan kuvezi yok riske girmiyorlar başka şehre sevk yapıyorlar
busra3450 S_Seda00 21.haftadan beri progestan kullanıyorum, 2 hafta önce 5 gün hastanede yattım ciğer geliştirici ve endol tedavisi uyguladılar. Şimdi evde hep yatıyorum haftalık kontrollere gidiyorum
S_Seda00 busra3450 bana yatış vereceklerdi kabul etmedim korktum ertesi gün aynı şikayetle tekrar gittim sevk verdiler ankaraya gittim iğne vurmadılar yatış vermediler serum verip gönderdiler bugünde aynısı oldu yine iğne yapmadılar niye acaba yaa
Mercan0652 busragamze bende 32+4 ama bı şikayet yok suan bende maşallah diyeyim😊 baş aşağı derken doğum pozisyonu mu benimki dönüyor sanki ayakları belimin biraz üstüne vuruyo geriliyo falan hickirigini baya kasiğimda hissediyorum dönmüş mü oluyor şimdi
busra3450 S_Seda00 ciğer geliştirici iğneden bahsediyorsanız haftanız iyi diye yapmamış olabilirler bana yaptıklarında 28+5tim serviskte 12 mmdi. 23 mm serviksle bence yatarak normal vaktinde doğurabilirsiniz. Progestan kullanıyor musunuz?
busra3450 S_Seda00 progestanı ağızdan mı alıyordunuz fitil mi? Ağızdan alınca yan etkisi daha çok olabiliyor, fitil etki olarak daha iyi.
Diana- Serenkrglmz umarım yaa birlestirmezse şanslıyız Nisan 2 gibi en geç olur doğumlarımiz, yoksa bende bilmiyorum nasıl olur gerçekten ya acil bi durumda başka bir doktorla ilerlemek hiç istemiyorum 🥲
Diana- S_Seda00 Amin inşallah gerek kalmaz tabii ki🙏🙏 cok haklısınız insan ne düşüneceğini bilemiyor , daha sık mi gidickesnz kontrollere simdi?
S_Seda00 Diana- artık devlete gitmeyi düşünmüyorum özel cumartesi gel dedi ona göre bakacaz ne diyecek bundan sonra
Emine-tuncfu S_Seda00 ciğer gelişim iğnesini mutlaka yaptırın ben 30 haftalık doğum yaptım kalbi durmuş dekidle doğdu çok şükür hemşiresi hayata döndürdü ciğer gelişim iğnesi olduğundan sansliydik çok uzun süre kalmadı ,47, gün kaldı küvezde
Alpgmz busra3450 bende 29 haftaligim benim de erken doğum riskim var sürekli yatıyorum ara ara kasilmalarim oluyor düzensiz. Çok tedirginim inşallah sağ salim 36-37 görürüz daha önce 26 haftalık doğumum var çok zor 🥺🥺
busra3450 Alpgmz inşallah vaktinde gelir bebişler, stres en çok etkileyen şey bol bol dinlenin ve bebeğim bana dinlenmem için şans verdi diye düşünün 🌸
Hamileee Eminegzel pelvıks ağrısı canım o aynısı bendense var sabah ilk kalktığımda zor yürüyorum gece yatarken donmek çok zor karın kasları büyüyorsa rahme baskı olduğundan oluyormuş o ağrı bebek büyüdükçe artıyo yanı 28 haftadan berı yaşıyorum o agrıyı 33 haftadayım arada azalıyo ama benımle borlıkte yanı hala
Eminegzel Hamileee çok zormus. Önceden de vardı ama bu kadar şiddetli değildi. Şimdi çok arttı . Daha da artmadan doğum zamanı gelir umarım 😊
m_mervee Rumeysaozcann 30+2 çatı kemiği ağrılarım ve başından beri olan kuyruk sokumu ağrım var çok zorluyor birgün bebeğime aldıklarımın etiketleri kestim bir iki güne yıkarım 🙂🙂
Rumeysaozcann m_mervee ayyy allah yardımcın olsun eğer sürekli yatış halindeysen bol bol yürü ilk zamanlar hep yatıyordum her yerim ağrıyordu inan şimdi evde duramıyorum hep hareket halindeyim çok şükür ağrılarımın hepsi geçti
ayseayseaysee Rumeysaozcann 31+2 den selaammm ❤️ gece sağıma yattığımda kısa süre içinde bacağım kopacakmış gibi ağrıyor ama soluma yattığımda da kolum uyuşuyor 😅 bir de yemekten sonra taş yutmuşum gibi karnım semsert oluyor onun dışında ne nefes daralması ne sırt bel ağrısı hiçbir sorun yok çok şükür 🫣
Rumeysaozcann ayseayseaysee ben sola yatıyorum ilk bakıyorum olmuyor rahat değilim sağa döndüğüm an uyuyorum nasıl rahat ediyorsan o şekilde yat demişti doktorum sol diye zorlamıyorum artık
m_mervee Bir_annem kuyruk ağrısı var bende oturması kalkması zorluyor burnum hep tıkanık gibi ama değil aslında