Prenseslerim_ annesinin_kelebekleri cook tesekür ederim 🥰🥰🥰kocam rahmetli babasinin ismini koyacakti hasan.tartistik koymicam .simdi ondan isim aramaya basladim
Morrinah Prenseslerim_ ben hepsini ağır buldum açıkçası cinsiyet öğrendiğimde oğluşum olursa göktuğ yada yiğit olcak adı 🐣
cauuv1 Prenseslerim_ ilk oglumun adı arda, ikinci oglum geliyo anıl koycaz ismini size de fikir olsun bende begenemedim ankettekileri
Aysgullllll Bence hiçbiri benim yiğenimin ismi Doruk Ege çok uslu akıllı bir bebek bu tarzlarda isimler tercih edebilirsiniz
Prenseslerim_ HiravEmir TDK’da yer alan bilgiler eşliğinde, Artun ismi ne demek ve anlama gelir sorularının yanıtları şu şekildedir; Kendine Güvenen, Onurlu, Ağırbaşlı. Mutlu, Talihli, Hayatından Memnun Olan. Gururlu, kendine güveni olan, vakur.
BenimBalBidigim Prenseslerim_ 3 şıktan en iyisi Artun Benim oğlum olsa Yağız Ayaz Çınar Aras Alpaslan Yiğit bu isimleri düşünüyordum.🧸🎈
Aaasmiinn Hiç biri 🙈 Ali 💙 Ömer Akif Hasan Ali Faruk Zeyd Ali Enes Malik Alihan isimleri sevdiklerimden 💙 Yeni yeni isimler uydurma çakma gibi geliyor bana sevemiyorum. 🥰