0671t 27 yaş için riskli mi dedi dr 🙂saçmalamış takmayın lütfen

Araskara artık herşey değişti benim kuzenim 24 yaşında oğlu down sendromu yaşla alakası yok artık

Glhayat_54 teşekkür ederim inşallah 28 martta hayırlı haberler veririm 🥰🙏🏻

Benımde 3 lü test riskli çıktı.perınatoga yolladı ordada ayrıntılıda bebekle kordon arasında 3 damar varmış normalde bende iki çıktı.dışarda ayrıntılı yaptırdım özel biyerde perınatologa oda aynı şeylerı soyledı yaş ve kilo riski var bendede bide şeker çıktı.amniyosentez istediler yaptırmadım 25 haftalık artık.Rabbim neyi verırse dedım nasıp neyse defım yola devam 🤲🏼

Aminn hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşşalh 🤲🏼

0671t bwnim de böyle çıktı. Sadece yaş riski 1/750 idi. Detaylıya kadar hamileliğimi zehir ettim kendime. Detaylıda perinatolog sıkıntı olmadığını söyledi. Sadece yaş faktörü çok kafaya takılacak bişey değil bence. Ben de 28 yaşındayım bu arada

Egegayk merhaba az önce de yazdım aşağıda , benim de sadecw yaş faktörü 1/750 çıkmıştı detaylıya kadar zehir oldu hamileliğim. Ama detaylıda hiçbir sıkıntı çıkmadı. Eğer çok kafanıza takılıyorsa nipt yada fetal DNA testi yaptırın

hamcokelek33 içim rahatladı biraz teşekkür ederim inşallah bende de bi sıkıntı olmaz Rabbime emanet zaten emanette onun emaneti ne gelirse ondan Allâh korktuğumuz yerlere uğratmasın inşallah sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah 💝

0671t bende 25 yaşındaydım ikili taramam yaş değil ama yüksek çıkmıştı. Fetal DNA yaptırdım temiz geldi. Bu sonuçlar çok hata veriyormuş yaşınızda küçük yüksek ihtimal hata verdi. Kızım doğdu 7 aylık ve çok şükür bir sorun yok. İçiniz rahat edecekse amniyosentezden ziyade fetal DNA yaptırabilirsiniz. Sağlıkla kavuşun evladınıza inşallah ❤️

0671t aminn💖💖 hepimizinki inşallah 🩷 lütfen hamileliğinize odaklanmaya çalışın. İyi bir perinatologa detaylıyı yaptırırsanız inanın kafanızda hiçbir soru işareti kalmaz. Gerçekten yaş faktörü çok önemli değil,ikili tarama da başlı başına çok kafa karıştırıcı bir test hiç takmayın

iremd-1798 amin çok teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün inşallah Allâh bağışlasın🥰

0671t hayır yaptırmadım. Çünkü çoğu doktor üçlü testin daha yanıltıcı olduğunu söylüyor. Benim doktorum 1/750 yaş riskini görünce çok açık konuşmuştu. Başka teste gerek yok, kafanda soru işareti varsa fetal dna ver demişti🥹

hamcokelek33 bende büyük ihtimalle yaptırmayı düşünmüyorum daha fazla stres olmak istemiyorum 3lüde. Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize 🥰 teşekkür ederim tekrar

0671t inanın stres olacağnız bişey yok. Testteki kombine risk faktörünüz nedir? Bide ben burda da çok okudum ikili taraması normal çıkıp down sendromlu doğum yapanı. Gerçekten yine de en doğru yanıtı veren fetal dna ve amniyosentez. Ama zaten 20li haftaların başında detaylı ultrasonda da her şey çıkıyor… içinizi ferah tutun 🥹

0671t ay canım bende oğlum da öyle Bi risk atlattım hatta isterseniz aldırabilirsiniz demişti dr sonra biraz araştırdım sadece 2li tarama testinin doğrulama ihtimali çok çok çok düşükmüş o yüzden tek o teste bakıp üzülme başka ne yapmak gerek onu da yap ondan sonrası Rabbim’in takdiri sonuçta öyle hile olsa insan evladinda vazgeçemez ha hangi anne baba istemez evladı sağlıklı olmasını o ayrı bişe ama sadece 2li taramaya güvenip üzülme eğer ben öyle yapsaydım belki de oğlum şuan yanımda olmazdı

0671t korkmayın🥹 sizi o kadar iyi anlıyorum ki, ben de hatta buraya tam 13. Haftamda üye olmuştum bu konuyu araştırmak için sürekli soruyordum herkese. Allah inancı olan insanlarız, her şey ondan onun sayesinde. İnşallah hiçbir şey olmayacak görün bakın. Ama bu testi sevmememin sebebi bu,kesin olmayan sonuçlar ihtimaller yüzünden detaylıya kadar hamileliğim zehir olmuştu. Bir daha hamile kalırsam kesinlikle direk fetal dna vereceğim(bu arada yakınsanız eskişehir osmangazi üniversitesi fetal dna testini 400 tl ye yapıyormuş bilginiz olsun)