aysegull1 Canım doktoruna söyle demir ilacını değiştirsin. Bende de çok mide ağrı yapıyordu değiştirdi doktorum ilacımı onda bir sıkıntı yaşamadım
mervemom24 Ceren1996 bende kullanıyorum günde bikere 25.haftamdan beri 37.haftaya giriricem hala devam dedi doktorum bende de aç karnına çok miğde bulantısı yaptı kusturuyodu beni ondan ben kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum daha iyi geldi bana doktorum öyle önerdi öyle deneyebilirsin sende canım illa aç karnına şart değil
gizem_sert Ceren1996 hamileiğimin başında sağlık ocağı doktoru verdi çok ağır geldi bulantılarımın başı olduğu için kullanamadım 17 haftadan itibaren doktor başlamamı söyledi Fertamir verdi bu sefer toz şeklinde sabah veya gece yatmadan aç karna portakal suyuna karıştırıp içiyorum gyno fero ya göre daha iyi
Mervevebebegi15 Ceren1996 bende ilk içtiğimde öyle oluyordu içmeden önce 2 3 fındık fıstık ne varsa yedikten sonra içiyordum dokunmıyurdu şimdi aç içiyorum dokunmıyur midem alıştı sanırım
tubavarlikk Ceren1996 değiştir dedi mi peki o ilaç bayağı iyi ya benim eskiden beri çok kansızlığım oluyordu bu ilaç düzeltti benim kanimi
Meltemdura Ceren1996 ben de kullanıuorum çok kansızım depolarım bıle bıtmış o derece gyno kullanıyorum mıdemı çok bulandırıyodu portakal suyuyla iç demişti doktorum 13 haftayım azaldı baya bulantı ama ağrı hıc olmadı
Yasanur AnayimBenAna_ İshalinoz devam ettim yoksa ilk başlarda mı oldu bende yeni basladim 3. Günüm ilacı aldiktan sonta ishal oluyorum hemen korkuyorum hani ishal susuzluğa sebep oluyor ya bebeğim susuz flan kalırsa diye . Doktora gitmeme de daha var siz ne yaptınız nasıl ilerledi 😔
AnayimBenAna_ Yasanur devam etti. Bebeğimin suyuna herhangi bir etkisi olmadı olumsuz anlamda. 38. Haftadada planlı doğum yaptım zaten
21Berra21 Ceren1996 aç karna değil tok karna içilmesi gerek,birde eczacı bana bu ilacı uyumadan önce içip uyumami söylemişti.Her hangi bir karın ağrısı mide bulantısı yaşatabiliyormuş…
21Berra21 Ceren1996 Bu ilacın kapsulsuz olanı var hiçbir belirti yasatmiyor Seker tadında…Kapsüllü olan bitmisti sağlık ocağında yazdırmıştım doktor bunu yazmıştı sonrasında kendi doktoruma sordum fark etmiyor bununla devam edebilirsin demişti oylle devam ettim.
Begonvil15 Kızlar ben hiç tahlil vermedim. Bana Dr gyno ferro günde 2 öğün olacak şekilde yazmış normalde böyle mi kullanılıyor ? Normalde de kabızlık sorunum var bu ilacı da günde 2 içersen iyice kabız olursam diye korkuyorum o yüzden soruyorum
cileklitursu Begonvil15 kan değerlerin düşükse eğer günde iki kere değilse normal 1 kere olacak şekilde kullandım benim düşük olduğu için günde 2 kere kullanıyordum bu ilaç aşırı kabiz yapıyor ben bu şurup şeklinde olanlar var ya ondan kullandım
Begonvil15 cileklitursu hiç tahlil falan vermedim kafasına göre göre mi yazmış o halde günde 2 diye 🙁 ben 1 kullanayım çünkü zaten kabızlık problemim de var. Şurup olanı bilmiyorum canım
Celiko Ceren1996 demir ilaçlarının hepsi yapıyor bende ferramat kullanıyorum kabız yaptı ama öyle böyle değil acillik oldum yatmadan önce içince yan etkileri daha az olduğunu söylüyorlar