Ceren1996 Merhaba kızlar 21+3 haftaligim 16. Haftadan beri Demir ilacı kullaniyorum bu demir ilacını kullanan var mı sabahlari aç karnına içiyorum bende karın ağrısı yapıyor sizdede aynı mi kullananlar yazabilir mi
seyma0661 Ceren1996 bende kullanıyorum herhangi bi yan etki yapmadı ama sabah unuttuğum için gece uyumadan önce içiyordum 2 saat aç olmanız yeterli. Yanında mandalina filan yerseniz bulantı olmaz belki
Ceren1996 Sivassli58 ben doktoruma sordum kabızlık karın ağrısı yapabilir dedi. Halen devam ediyorum doktorum devam et dedi. En son gttigimde 20 haftalıkken kan değerlerimde biraz düşme görülmüş düzenli kullan dedi. Bu sabah aç karnına içtim 2 saat sonra karnım felaket ağrıdı. Midemde öyle. Sonra kahvaltı yaptım biraz hafifledi geçti
Ceren1996 seyma0661 bende bulantı olmuyor zaten Sabah 6.30da içiyorum 1 2 saat içinde karnım ağrıyor çok. 10 gbide kahvaltı yapıyorum
tubavarlikk Ceren1996 değiştir dedi mi peki o ilaç bayağı iyi ya benim eskiden beri çok kansızlığım oluyordu bu ilaç düzeltti benim kanimi
Senamstf Sabah içtiğimde beni çok kötü yapmıştı karın ağrısı mide bulantısı 2 saat sonra daha kahvaltı yapamadan çıkarmıştım. Gece uyumadan hemen önce içmeye başladım daha rahatım şimdi
Ceren1996 Senamstf karın ağrısı felaketti bugün midemde ağrıdı benimde. Gece uyumadan içsem daha iyi olcak bı doktoruma sorayım gidince
AnayimBenAna_ Ceren1996 gece yatmadan içiyorum sabahta kahvaltı öncesi alıyorum. Bendede ishal yaptı tam tersi
Yasanur AnayimBenAna_ İshalinoz devam ettim yoksa ilk başlarda mı oldu bende yeni basladim 3. Günüm ilacı aldiktan sonta ishal oluyorum hemen korkuyorum hani ishal susuzluğa sebep oluyor ya bebeğim susuz flan kalırsa diye . Doktora gitmeme de daha var siz ne yaptınız nasıl ilerledi 😔