Sans_seninle Yeni evliyim 2 aydır korunmuyorum olmadı bu ayda Ovilasyon denemek istedim adetimin 3 günü hormon testi verdim temiz çıktı folik asit kullanıyorum 10 gündür düzenli bu ayda Ovilasyon testi kullanmak istedim bakalım Nurellaaaaaaa1212
Nurellaaaaaaa1212 Sans_seninle hang markayı kullanıyosun ben folbiol kullanıyorum. 3 ay önce 24 haftalık düşük yaptım kromozom bozukluğu yüzünden. Doktor bunu başlattı
Sans_seninle Nurellaaaaaaa1212 internetten innovita sipariş ettim öyle takip ederim diye aldım aldıktan sonra okudum güzel haber alan çok olmuş güzel diyorlar daha da mutlu olarak kullanıyorım
Nurellaaaaaaa1212 Mervesp en erken 12 gün sonra canım aslında 10. Gün falan yapan da var ama ya cıkmıyo ya da cok silik çıkıyo gerek yok
Sans_seninle Nurellaaaaaaa1212 Benim kine baksana şimdi yaptım belki çatlamıştır dedim Buğün çok havuç yedim hahaha
Nurellaaaaaaa1212 Sans_seninle bunları sıralı ataana gülüm benimki gibi. Öyle daha iyi anlaşılıyor ama pik gibi hala
Nurellaaaaaaa1212 Sans_seninle t cden silik ama bunda yani çatlamış olabilir ya da çatlamaya yakın olabilir sıralı at
Sans_seninle Nurellaaaaaaa1212 bencede pike benziyor buğün değil de yarın mı değerlendirsem çatlayınca değerledirin diyorlar da