Papatya-45 Sans_seninle ewet pik olmus ben 2.gunu yine boyle koyu olursa 3 orta boyda havuc yerdim istersen oyle yap erkenden catlatma
bebeklerim__ Sans_seninle pik olması ne demek. Havucu ne zaman yiyorsunuz. Ne olur m.ala anlatır gibi Bi anlatır mısınız bana
Sans_seninle Papatya-45 nasıl yani bu akşam çatlaya bilir mi yoksa yarın mı bu akşam değerlendireyim mi değerlendirmeyim mi
Sans_seninle bebeklerim__ vallaha canım bu ay ilk defa yapıyorum bunu herhalde Pik görünce havuç yiyorsun ki çatlasın diye bende yemeğe başladım hahah
Nurellaaaaaaa1212 Sans_seninle 2 gün pik durdu üçüncü günde pike yakındı ama silikti diğerlerine göre bi tık. Bugün tamamen silik aşkım 18. Gün
Sans_seninle Nurellaaaaaaa1212 ay ne güzel inşallah bende değerlendirebilirim evden biryere gitmiyordum düzeni bozulur diye yarın gidicem ama bakalım inşallah zamanında yine yaparım
Sans_seninle Yeni evliyim 2 aydır korunmuyorum olmadı bu ayda Ovilasyon denemek istedim adetimin 3 günü hormon testi verdim temiz çıktı folik asit kullanıyorum 10 gündür düzenli bu ayda Ovilasyon testi kullanmak istedim bakalım Nurellaaaaaaa1212