babyandmommy Şeker yüklemesi yaptırmadığım için şeker takibi yapıyorum. Dün akşam yemekten sonra tokluk 116 çıktı. Bugün açlık 80 çıktı, tokluk şekerine de kahvaltıda 2,5 saat sonra baktım 154 çıktı. Yüksek mi sizce bilen var mı
Basakparlar babyandmommy gebelerde tokluk şekerine ilk lokmadan itibaren 1. Saatte bakılır 2,5 3. Saat sayılmaz
Kpd babyandmommy bende yaptırmicam şeker takibi nasıl yapılıyor harici de? Hastaneden kan alınıyor diye düşünmüştüm ev cihazlarıyla da takibi yapılıyor mu?
Ben-Hurem-Sultan babyandmommy Bende bişey sorsam İlk oğlumda şeker yüklemesi yaptırdım bişey çıkmadı. Şuan ikinciye hamileyim. Yaptırmayı düşünmüyorum ama? Sizce
babyandmommy Basakparlar ben 2,5 sonra baktım ve bakmadan önce kahve içmiştim şekerli unutup. O yükseltmiş olabilir mi ki normalde 104 falan çıkıyordu cünkü
Nys1600 babyandmommy benim 22 ve 23. Haftalar ölçüm yapmıştım açlık 75 çıkıyordu 1.saat tokluk 128 2.saat tokluk 101 ama yine de doktor 24.haftamda 10 gün takip etmemi söyledi suyum üst sınırda diye. Siz niye takip ediyorsunuz sizin de mi durum böyle
babyandmommy Nys1600 şeker yüklemesi yaptırmadım doktorum 3 gün takip et dedi o yüzden takip ediyorum
babyandmommy Kpd hastanede de baktırabilirsin ben ilk öyle yaptırdım. Şimdi şeker ölçüm cihazı aldım 3 gün onunla takip edicem
Nys1600 Kpd evde kendimiz yapıyoruz glikometre ile. Bir iğnesi var batırıyoruz kanı cihaza kpyuyıeuz hemen ölçüyor
Nys1600 babyandmommy benim doktorum da 10 gün ölçümle takip et bir şey çıkmazsa şeker testine gerek yok dedi
Sumeyye1212 babyandmommy bende şeker yüklemesi yaptırmadım sizin gibi 3 gün takip önerdi aç karna ve ilk lokmayı yedikten 1 saat ölçtüm sadece
Hulu61 babyandmommy Bende 3 gün bakmıştım 24. Haftada değerlerim iyi çıktı takip etmeyi bıraktım 28. Haftadan sonra şüphelenip tekrar ölçüm yapmaya başladım ve gebelik şekerim olduğu ortaya çıktı maalesef kötü beslenme alışkanlığınız varsa çok tatlı yada ekmek azaltmanızı öneririm nacizane 🌸
Nys1600 babyandmommy sabah uyanınca aç karnına bakıyorum 10 dk sonra kahvaltı ediyorum kahvaltıdan 1 saat sonra da tokluk şekerine bakıyorum
Basakparlar babyandmommy her yemek yiyeceğiniz zaman açlık ve tokluk bakmalısınız takip yapacaksanız açlık 95 tokluk 140 ilk lokmadan itibaren 1. Saat ölçmelisiniz
babyandmommy Ben-Hurem-Sultan ben ilkinde yaptırmamıştım açlık tokluk takibi yapmıştım 2.de de öyle yapıyorum