Ebru_ebru Meryyy58 hahaha çok stres yapınca öyle oluyor sanırım anneler hisseder derler genelde benim kendimde hissim tutmadı ama 😂😂
Meryyy58 Ebru_ebru evet ya ben hissedemiyorum valla ama garip olan bacakları okadar ayrık 15 hafta az değil hic bisey görmüyorum demesi tuhaf degilmi ha bide kordonda araya gelmiş dedi
Ebru_ebru Meryyy58 Kordon araya girmiş net o yüzden görememiştir birdahaki gidişinde vişneli meyve suyu ve çikolata ye kendini gösterir hemencik ☺️ ilk gebeliğnizden farklı mu geçiyor peki ?
Meryyy58 Ebru_ebru evet ilkten çok farklı ilkte 5 ay kustum bunda hafif bulantilarla geçirdim ilkte tavuktan çok tiksindim bunda biseden öyle tiksinmedim
Meryyy58 Duruu3 yarın öğrenirsem inşallah yazacağım canm teskkur ederim senin ne kadar.oldu nasıl geciyor
Zeynnnn Meryyy58 bende erkek gibi hissettim merak ediyorum sonucu ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
Meryyy58 danla2711 kızlarla sabahlayim ben bugün yoksa sabah olmayacak bugün sadece hep bu konuyu konuşmak istiyorum 😀😀 twskkur ederiz teyzesi 🫠
Meryyy58 Ebru_ebru hepiniz erkek deniz kiz 😀😀 yarın haber ederim inşallah unutturmayin bana sorun heyecandan unutursam🥲
Meryyy58 Ebru_ebru 10.20 de canım sabah unutmazsam bende öğrenir öğrenmez yazacagim yine sen bana hatırlatırsan sevinirim🫠
Ebru_ebru Meryyy58 Tabiki canım ama ben yurtdışındayım arada iki saat fark var geç yazarsam diye düşündüm uyanır uyanmaz gözümü açınca direk senin postun altına gireceğim 😂😂😂😂
Kubra0606 Haftada kesin diyemem dedi tahminini söyledi 16. Haftada da doktorumuz net dedi. Ama yine detaylıda kesinleşiyor sanırım