Meryyy58 Bugun 15 haftalik oldum doktora gittim bacaklarını ayırmış açık ama doktorun dedigi hiç birsey göremiyorum ama bacak resmen ayrık yani cihazimiz kötü dedi bende başka doktora aldım devlet hastanesine gidiyorum siz kaçıncı hafta öğrendiniz
Mervecelik190518 Meryyy58 20. Haftadaym net göremedik tahmin de yok her seferinde yan yatp bacaklarını kapatmış Bi bebe düşünün dahada kötü 🤣
Ebru_ebru Meryyy58 Teşekkür ederim inşallah sağlıkla Rabbim sizede gönlünüzden geçeni nasip etsin. Erkek bebiş canım ☺️
Meryyy58 Mervecelik190518 kiz hadi kapatmış bende ayırmış açık diyoki ne kiz ne erkek hiç bise görmüyorum diyo 😀😀
Ozlemdemir Meryyy58 bende devlete gidiyorum bana da aynı şeyi diyorlar cihazlar eski görünmüyor vs diyorlar. Özele gitmedim iki cocupum var çok şükür karnımdaki de sağlıklı olsun yeter. Şuan 18 haftalığım iki hafta sonra devlette de görünür herhalde
Meryyy58 Ebru_ebru allah bagislasin balim ya insalalh bende öğrenirim yatamıyorum meraktan geceleri😀😄😄
Ebru_ebru Meryyy58 Ay maşallah benim ilk bebeğim kız hsediyordum bende çok fazla erkek olacağını öğrendim ☺️
Meryyy58 Cnsyldz allah razı olsun twskkur ederim keşke doktorda böle bi kiz erkek dese de rahatlasak sizin kac haftalik 🫠
Ebru_ebru Meryyy58 hahaha çok stres yapınca öyle oluyor sanırım anneler hisseder derler genelde benim kendimde hissim tutmadı ama 😂😂