Kubusnn Sinosanneoluyor2025 benimde o şekildeydi henüz kanatacak kadar çıkamadım yumurtlamanın 6. Gününden beri belki 2 defa midem bozulmuştur onun dışında gitmiyorum tuvalete falan :/
tanhc Sinosanneoluyor2025 hayır, proctoglyvenol önermişti. ben şikayetim geçtiği için kullanmamıştım ama araştırabilirsiniz
Sinosanneoluyor2025 tanhc kaç günde geçti cnm ? Bende doğal geçirmeye çalışıyorum da neler yaptın ? Kanlı mi dışkılamıştın
Sinosanneoluyor2025 Kubusnn eskiden bende öyle cnm , kahve de içmiyorum hamilelikte kafein var die , bi de tüp bebek annesiyim ekstra pimpirikliyim 😌
Kubusnn Sinosanneoluyor2025 bende eskiye göre nadir içiyorum birisi olursa falan bu kabızlık baştan beri var nasıl olacak bilmiyorum ben :(
Sinosanneoluyor2025 busra05_ sıvı yemekle doymuyorum diye bazen hamur işini kaçırmıştım ama artık sadece çorba papara mi yesem ? Et de yapiyor galiba
Kubusnn Sinosanneoluyor2025 bugün zeytin yağını pamuğa sürüp gittim kanamam yoktu aslında zorladım çok şükür rahatladım zeytin yağı sürdüm diye sanırım kanama olmadı yarın inşallah geri kabız olmam 🥹 ama ağrıyor
busra05_ Sinosanneoluyor2025 yine beslemene dikkat ederek istedıgını ye doy kuzum ette yemek gerekıyor iyi pişmiş kabızlıga hakiki doğal zeytinyağı bi tatlı kaşığı da ıyı ama gebelıkte mide bulantısı baya yapar ya normal zamanda bıle yapıyordu sen yemegını ye ama bol bol su da iç gunde 3 lt en az yürüyüşte iyi gelıyo canım
Hanfak Sinosanneoluyor2025 bol su için. Gün kurusu kayısı kurusu yiyin yerken yanında maden suyu için rahatlatır
Dln25-25 Sinosanneoluyor2025 merhabalar bende 9 haftalık hamileyim be basından beri bu durumu yaşıyorum ve bende peçete ile sildigim de kan oluyor ama bence zorlandıgımız için küçük yaralar oluyor kanda ordan geliyor diye düşünüyorum