Senamstf elmacini çok geçmiş olsun size de umarım bir an önce toparlarız 🤲🏻🥹 korkup içememiştim ama çok aşırıya kaçmamak kaydıyla içilebilirmiş sanırım 🥰
Parinas Senamstf bana doktor ıhlamur en güvenli olanı abartmadığın sürece içebilirsin demişti. Geçmiş olsun
MorKelebek54 Phyloo cevabiniz icin saolun. Bende yanlis bisey soylemiyirum zaten kisinin kendi doktoruna danismasi daha guvenli olur sizin tecrubenizden ziyade. İyi gunler dilerim ☺️
Senamstf Helinsevim yaa bilmiyordum bunuu çok çok teşekkür ederim dikkat edeceğim buna tek içimlik az az demleyeyim o zaman çok sağolun 🤲🏻🥰
Helinsevim Senamstf rica ederim canım bir de söylemeyi unutmuşum kaynatma demleme usulü yap , 10 dk kadar ,şifası kaçmasın 🤗🤍
Senamstf Abilikardesli düzelene kadar içeyim o halde malum ilaç da kullanamıyoruz tek çaremiz bunlar 🙈🥰 çok teşekkür ederimm 🥰
Senamstf Htc03003 yaa ben bunlar hep yasak sanıyordum özellikle yeşil çay 🙈 çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🥰
Senamstf Phyloo özele gidiyorum. Geçen haftalarda enfeksiyon çıkmıştı kanımda onda bile antibiyotik başlatmadı hemen kontrol etti birkaç kere düşmesini bekledi düşmeseydi öyle başlayacaktı