Zhdnl Kan tahlilim bu şekilde çıktı tsh 0.01. t4 normal t3 numune reddedildi diyor. Doktorum dahiliye ye yönlendirdi ama 2 hafta sonraya randevu buldum bebeğime bişey olur mu 14 haftalık hamileyim benimle aynı olanlar yazabilir mi
canimyavrum_ Zhdnl benimde yuksek cikti ilaca baslattilar bi kac gun surdu bu durum ama iki hafta cok mu bilgim yok acikcasi
Zhdnl canimyavrum_ sizin kaç çıktı yüksekte ilaç kullanılıyormuş evet bana ilaç kullanılmaz bu değerle ama git mutlaka nodül falan var mı baksınlar dedi
Zhdnl Nurgul_07 senin t4 de yüksekmiş sende hemen git bence ikiz gebeliklerde olabilir yazanlarda olmuş kafam karıştı insanın içi rahat etmiyor
Zhdnl canimyavrum_ evet sizin baya yüksekmiş düşük oluncada düşük yaparsın demiş doktorlar öyle postlar gördüm canım sıkıldı
Zhdnl Ebruebos tturta Ben 2 hafta sonra yani 2 gün önce dahiliyeye gittim normalde ilk trimesterde düşer ama seninki çok düşmüş dedi sonuca göre konuşalım dedi ben 16. Haftadayım kan verdim 0.04 çıktı tekrar yani bi tık yükselmiş değer bile yazmıyordu çünkü. t3 t4 normal çıktı onun için takip edeceğiz ilaç kullanmaya gerek yok dedi 1 ay sonra tekrar gel dedi. Düşük olmasının bebekte bi etkisi yok içiniz rahat olsun
tturta Benim de geçen hafta tsh 0,19 çıkmıştı. Doktorum tekrar tahlil istedi, yarın yine kontrole gideceğim. Çok mu düşük bu değer, bebekte herhangi bir sorun yaratır mı bilmiyorum tedirgin oluyorum