Ayshababy Talentedmom balı şeker testinden için koyamarım doktor 3 gün önceden tatlı şeyleri bırak demişti yoksa direk bakan sarımsak karıştırıp yutucam
bebegimmzgl Ayshababy tabiki canım tercih meselesi ben iki çocuğumda yaptırmadım bunda da düşünmüyorum
Neferut Ayshababy boğaz ağrılarınız için sıcak ballı süt iyi gelebilir burun tıkanıklığı için de tuzlu suyu burnunuza çekmek biraz rahatlatır
AybenYB Ayshababy bende birkaç hafta önce aynıydım, burnuma sanki beton döşemişler gibi asla hava akışı yoktu 😂 sürekli burnumu suyla temizleyerek 4-5 günde geçirdim
Ayshababy SuEr_Tu1512 benimki pastil değil ya direk şeker naneli c vitaminida var diyor 3 tane atım ağzıma sabahtan beri inşallah sorun değildir
elmacini Ayshababy bende 25 haftalığım öksürük boğaz yanması sünizit ağrısı doktor serum fizyolojikle temizleyebilirsin başka bi yolu yok dedi
Ynss Geniz akıntısı ve kulak ağrısından ölüyorum bende geniz akıntısı mide bulantımıda ekstra arttırdı allahtan boğaz ağrım yok bu tuzlu suyla yıkama izotonik mi alıncak yoksa normal tuzlu sumu yapıyoruz evde Talentedmom
Ayshababy Ynss normal tuzlu suyla nasıl yıkanır ki bence izotonik almamız lazım ama onuda hamileler kullana biliyor mu
Talentedmom Ynss sünis yıkama için şişeler satılıyor yanında tuzlu için toz poşet de o da olur ya da suyun içine tuz katabilirsin her tarafını açıyor
AybenYB Ayshababy yok ben normal lavaboda temizliyorum anlamında söylemiştimmm ilaç niteliğinde hiçbir şey kullanamıyoruz zaten
AybenYB Ayshababy boğaza da ballı limon iyi gelebilir, sıcak değil de ılık su ile, çok geçmiş olsun 💐