Ayshababy Kızlar ağır grip oldum boğaz ağrısını geçtim artık burun tıkanıklığı için çözüm var mi evde doğal tüm gecedir uykusuz öldüm 25 haftalıkım ne yapabilirim
Ebruaselliya Ayshababy bende burun tıkalı bogazim yutkunamiyorum sesimde gitti konusamiyorum da dün doktor antibiyotik verdi gecer insallah biran once…pekmez,sut bal hersey denedim ama gecmedi yumusamadi 🫥
Talentedmom Ayshababy burun tıkanıklığı için sünis yıkama yapın tuzlu suyla çok rahatlatıyor ben çok çektim sürekli yapın boğa ağrısı için ıhlamur elma ayva limon çubuk tarçın karanfil hepsini koyun su ekleyin çay gibi yapın için içine bal da koyabilirsin
Neferut Ayshababy boğaz ağrılarınız için sıcak ballı süt iyi gelebilir burun tıkanıklığı için de tuzlu suyu burnunuza çekmek biraz rahatlatır
Ayshababy bebegimmzgl burnuma artık sarmasak koydum şuanlık tek çözüm o 15 dakika bekliyorum açacak mi diye
Ayshababy bebegimmzgl onuda kokladım açmadı sarımsakta işe yaramadı şaşırdım artık sanada çok geçmiş olsun 💐
Ayshababy bebegimmzgl 21 haftadır hiç hasta olmamıştım hamilelin 4 cu haftasında çok ağır grip oldum bide şimdi ama bu uyutmuyo
bebegimmzgl Gtibr soğanı doğrayıp üzerine bak koyup iki saat dinlendirin çıkan suyu içmek de faydalı ama ben içemiyorum istersen bir dene
Ayshababy Ebruaselliya geçmiş olsun canım ben pekmez bal falan şuanlık kullanamıyorum yarin şeker testim var doktor 3 gün şeker kullanma dedi normalde hemen gidip mandarins portakal alacaktım işe yarıyor menta bonbon aldım şekersiz bide limonlu çay
bebegimmzgl Ayshababy yani sen huzursuz olunca bebek de oluyor şeker yüklemesi benim de 2 hafta sonra ama kararsızım iki oğlumda yaptırmadım bunda da yaptırmayabilirim
bebegimmzgl SuEr_Tu1512 bizde bilmiyoruz ki canım tahin bal pekmez alıyorum arada ağzıma ama geçmiyor
Ayshababy Talentedmom balı şeker testinden için koyamarım doktor 3 gün önceden tatlı şeyleri bırak demişti yoksa direk bakan sarımsak karıştırıp yutucam
Ynss Geniz akıntısı ve kulak ağrısından ölüyorum bende geniz akıntısı mide bulantımıda ekstra arttırdı allahtan boğaz ağrım yok bu tuzlu suyla yıkama izotonik mi alıncak yoksa normal tuzlu sumu yapıyoruz evde Talentedmom