Hasret18ayaz Ozgenurr1234 hiçbir belirtim yoktu doğurmak için çok cabaliyordum hatta araya bayram girmesin diye o gün hurma denedim hurmayı yemeye başladım 8-9 tane yedikten sonra suyum geldi doğuma gittim
Ysfansi Ozgenurr1234 41+3 günlüktü benim doğumum doktor ilk suni verdi çünkü hiç sancım yoksa sonra zorunlu sezeryan oldum şuan 2ci gebeligim planlı olucak inşAllah 🥰 Sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun ❣️
Parinas Ozgenurr1234 doğru söylüyor ☹️ben sezaryen olmadım hiç ama öksürmek hapşırmak vs bile dikişleri ağrıtıyor diyor hep çevremdekiler hele ilk zamanlar. Açılma da olabilir tabi hastasın sonuçta kriz şeklinde öksürük gelebilir. Doktorunu dinle bence en kötü epidural alırsın falan doğumun hızlı ilerler
Beri-4835 Ozgenurr1234 ilk doğumum 40+6 sezaryen erkek bebek 😊❤️ Sancı açılma olmayınca kanala da girmemişti zorunlu sezaryen oldum.
Ozgenurr1234 Ya her doğum hikayesi farklı inşallah çok uzun sürmez benimde yarın hurma yiyeyim dur hac hurması mi bu. Vücut direncim çok düştü kaldıramıyorum artık son ayı