Prenses-anne Kızlar sizce dönermi daha zamanımız var dedi doktor bebişimin poposu aşağıda ters dönmüş dönmezse sezeryan dönerse normal doğum dedi sizce dönermi
Prenses-anne melektb Ay inşallah döner sağ sağlim kucağıma alayım başka ne isterim ki her akşam dua ediyorum yatmadan önce 🙏🤲🥰🌸
Sundus_0 Mervecimmm ben şuan 34 haftalığım ama bebeğimin pozisyonu normal , siz bebeğiniz dönsün diyet egzersiz vs başka bir şey yaptınız mı acaba ?
seyma0661 Prenses-anne insallah döner benim bebiş hep makat gelişti 37+2 olduk yine dönmemiş haftaya doktor sezeryan günü verecek :(
Ars2223 Prenses-anne dönebilir ablamın 36 da dönmüştü 🤦🏽♀️benim bebeğimde sizin haftalarınız da dönmültü ben doktora sormuştum tekrar döner mi diye düşük bir ihtimal başı daha ağır basar demişti
Zemree28 Haftada tersdi 34-35 hafta arasında doğum pozisyonu almıştı 36 ya kadar yolu var bide secde pozisyonunda dönme ihtimali var demişti ebe deneyebilisin ☺️
Busranurer Benim bebeğim 35. Haftada döndü bununla ilgili egzersizler var spinning babies galiba yazılışı emin değilim internetten bakarak bulabilirsiniz ben o şekilde dönmesini sağladım o hareketlerle doktorum önermişti bana
seyma0661 Busranurer ay ben totomu yataktan kaldıramıyorum nasıl yaptınız o hareketleri 😂 bende doktoruma sordum yapayım mı diye doktorum önermedi bebek dönmüyorsa vardır içerde bi sıkıntısı yeri dardır vs kordon dolanmasına sebep olursun riske atma demişti (devlet hastanesi )