Öncelikle sürekli ağrılar ve sıkıntılar yaşadığım bir gebelikti kanamalarım felan oluyordu sonra onlar geçti derken son zamanlarda olan yalancı sancılar başlıyordu aha şimdi doğuma gideceğim derken birden kesiliyordu çok ağrılı günlerim oldu gerçekten en son doktorumla konuştuk 2 cm açılma vardı salıya kadar gelmezse suni verelim dedi bu arada 2. Doğumum olacaktı ilk doğumda suni sancı ile olmuştu. Doktorum sürecin hızlı ilerleyeceğini söyledi bende kabul ettim
Salıya kadar bekledik sancılarım vardı ama bir türlü düzene girmedi en son sabah 7 de hastaneye geldim önce bir lavman yaptılar daha sonra 7.30-8 e doğru suni sancı taktılar 15 dk bir yükselttiler. Hastaneye geldiğimde açılmam 3 cm olmuştu zaten yani suni verilmeden önce 3 cm açıklığım vardı. Saat 10 a doğru felandı 5 oldu denildi o sürece kadar katlanılabilirdi daha sonra 7 cm oldu bu arada çok kısa sürelerde oldu doktorum suyumu patlattı bekledik suyum patlayınca sancılarım daha şiddetli oldu. Doktorum eliyle muayene etti devamlı olarak başımdaydı 8 cm olunca beni doğumhaneye götürdüler ama ıkınma geldikçe ıkın dedi korıdorda giderken devamlı olarak ıkındım ve bu arada bayada işedim 😂😂 hocam işiyorum diyorum aferim aferim yap çişini diyor baya destek oldu 😂 doğumhaneye girdik eliyle yine muayene ederek doğumumu başlattı ıkın dedikçe ıkındım ne derse onu yaptım saniyeler içinde bebeğim doğdu 11.18 de doğum yaptım 🥰 doktorum sayesinde iki tane dikişim oldu sadece 🙏🏻 sonrasında direk kucağıma verdiler emzirmeye başladım şükür sağlıklı bir sorunumuz yok 💙
Darısı tüm hamişlerin başına bir avazda inşallah ❤️❤️
Şimdi beni bekleyen diğer olay 25 aylık kızım ile bebişe alışma sürecimiz Allah yardımcımız olsunn 😂