minussset Eymenkuzusu bir kaç gün önce acil doktoruna gittim kadın doğum acil doktoruna baktı etti ama birşey yok dedi ilaç yazdı nolur nolmaz diyr gönderdi 🥹
minussset Eymenkuzusu inşallah randevu bulursam . Birde randevu bulsam arayıp iptal ediyolar böyle de bir sorun var 🥹
Muhammedimm09 minussset O haftalarda bende 1 hafta boyunca çektim bende de bir sıkıntı çıkmadı tahlillerimde kendi kendiliğine geçti sonra geçer umarım sizinde bir an önce
minussset Muhammedimm09 sanki adet olmuşsunuz gibi sanki ishalmiş gibi ağrı mı çektiniz ? Neden olduğu belli oldu mu ? Bende 4 gün oldu böyleyim. Bir ara gitmişti tekrar geldi 🥹
Eymenkuzusu minussset basima hic gelmedi ama doktorun programi degisiyor olabil canim sabah erken saatte gtsen sira alamaz msin
Cemreaden777 İlişkiye dikkat et Bende aynı şeyi yaşadım sonra Dr sıkıntı yok dedi usg ile filan baktı kadın doğuma görün
minussset Cemreaden777 ilişki yok . Bebek herşeyden önemli . Doktora gittim acil doktoru birşey yok diyip yolladılar 🥹 bu durumu yaşayan var mı acaba . Rahim büyümesi mi ne bu kimse birşey demiyor