Eylul41 snglaltn ben hem yattim hamilleik boyunca hemde biraz yemiş olabilirim 🙈 verilir merak etme. Benim 3. Hamileligim 25. Haftamda 10 kg almistim sezeryandan 1 hafta sonra ben direk vermeye başladım
Hacerak72 Goktug_Alparslan bebege kılo aldıracak seyler tuketın bnm zaten yqpım byle az yemek yıyorm degişmedi gebelıktede
Hashasbirey df-kumsal kilo durumu kişiden kişiye değişiyor. Hiç bulantı, kusma, hassasiyet yaşamadım. Yeme düzenimi hiç değiştirmedim. İlk 15 hafta hiç kilo almadım. Sonra almaya başladım. 34. Hafta 13 kilo ile devam ediyorum. Gebelik şekeri falan da yoksa sürecin keyfini çıkarın, elbet kilo verilir. Güzel anılar biriktirin 🤎
Ozlemtoktas 35+3 teyim 3 kilo aldım 😍 ama benim hamilelik öncesi kilom fazlaydı baya o yüzden almamaya dikkat ettim. Bebeğime bugün bakıldı 2700 gram 💕 37. Haftada da doğum planlanıyor sanırım daha da kilo almadan doğurcam 😂
Rumeysaozcann df-kumsal 26 haftaya kadar 20 kilo aldım sonrasında durdurdum kendimi gereksiz yemeleri bıraktım
aleynaozalpp14 snglaltn bilmiyorum ama şu andan 10 kg aldım daha doğuma 13-14 hafta var tahmini o zamana kadar da yani daha hızlı büyüyecek bebek yirmili otuzlu kilolar almak yani bir de vermesi var hiç bilmiyorum
yrncgl 2 ay önce doğum yaptım, hamileliğimde 22 kilo almıştım, 11 kilo verdim 11 kilo kaldı gitmiyor. Doğumdan sonra 1 haftada 11 kiloyu verdim, sonra 1 kilo bile veremedim😅 verebilir miyim bilmiyorum ☺️