Ebruaras04 Busbuser valla ilk gebeliğimde böyleydi toplamda 8 kilo almıştım ama ben rahat duramıyorum ya evde bile iş güç yapıyorum oturmuyorum bol su içiyorum hem çatlak da olmasın diye
Busbuser Ebruaras04 ben de öyle zaten spor ve yoga da yapıyorum ama bilemedim fazla kilo aldım gibi şimdiden ilk başlarda çok makarna tost yedim yedim yattım ondan almış olabilirim midem çok kötüydü çünkü
Mervecn92 Haftadayım 62 kilo ile hamile kaldım mide bulantısından dolayı 4 kilo verdim. 58 kiloyum. İştahım bu ara açıldı zamanla kilo alırım gibi .
Serose df-kumsal 36+4 deyim 13,5 14 kg aldım. Sadece göbek gibi dursada bu göbek gidince görücez durumu🥲 10 kg gider diyorlar doğumdan sonra bu doğru mu acaba
Kubrayildirimm df-kumsal 27. Haftadayım 5 kilo aldım. İlk hamileliğim. Kızım olacak mide bulantılarım çok vardı ilk 5,5 ay.
Yaseminblkcn df-kumsal bende 25 oldum 6 kilo almışım aşırı kilo almak istemiyorum ve kendimi şişmiş gibi hissediyorum
Yildiizr df-kumsal 25. Haftadayım 5 kilo aldım. Aslında bu hamile kalmadan önceki kilonuza bağlı. Eğer zayıfsanız 15 kiloya kadar normal diyorlar
Lutulut df-kumsal O zaman size umut olsun hamilelikte 40 kilo aldım 7 ayda hepsini verdim.🤣 Bunları düşünüp strese sokmayın kendinizi bebeğe odaklanın temiz beslenin dinlenin tadını çıkarın 😌
Seyma_yldzz Haftadayız 10 kilo almışım. İnşallah doğumdan sonra da verebilirim. Ama önceliğim bebeğimin benim sağlığım. Kilolar verilir inşallah bizler iyi olalım yeter ki 💕
elasevgi df-kumsal ben toplam 9 kilo almıştım canım doğumumdan sonra da hemen eski kiloma döndüm zaten fazla almadığım için çatlağım da olmadı sezeryan oldum bende
yagmur_17 df-kumsal 28 haftaliğız 4 kg aldım simdiye kadar cok mide bulantim olmasada en basta 4 kg vermistim verdigimi geri kaldım sadece