richgirl10 Kızlarrr, haftaya çatı muayenesi var o zamana kadar hurma ve ananas yiyeceğim. Sizce muayeneden sonra doğum başlar mı🥲 veya sizlerde nasıl oldu?
Busehazal2303 richgirl10 kaç haftalıksiniz acaba bana hâlâ yapmadı doktorum merak ettim,bebek tam inmemiş kanala oyuzdende yapmamış olabilirde genede bilmiyorum
seyma0661 richgirl10 bugün ebe hurma yemeye başlayabilirsin dedi ben 36dan beri yiyorum 😂 bugün kontrolümüz vardı da bana çatı muayenesi yapmadı 37+1 sanırım bebek sezeryan olacak diye
seymabykn richgirl10 Bana doktor baktığında 36 haftalıktım, 38de doğumum oldu ama biraz etkiliyo sancı ve lekenmeler oluyo 🥲
richgirl10 Pinarrerdm 38 i tamamlarken yapmış olacak. Hayır dr söylemedi özellikle bunları yiyin diye
Periaydn seyma0661 bugün çatı muayenesi yapıldı 37+3 ama canım çok yandı bazıları hiç yanmıyo diyodu ama benim canım cok acıdı
seyma0661 richgirl10 aynen bende öyle düşünüyorum 🥲 Doktor da çok uzatmaya gerek yok haftaya doğum tarihini konuşuruz dedi muhtemelen 10 marta vericek 39+0 oluyor. Ben yine 1 hafta boyunca dua edicem belki döner 😂😂
Baby_B richgirl10 benimde cumartesi yapilicak 37.haftada oluyorum Suan 36+4 üm Bebek baya asagidaymis zaten karnimda indi baya Günde 2 hurma yiyorum Banada cati muayenesinden sonra bebis o hafta gelir gibi geliyor
richgirl10 Baby_B sizden haber bekliyorum vallahi çok merak ettim. Ben günde 7-8 tane hurma yiyorum acaba abartıyor muyum😀
Baby_B richgirl10 bana doktorum cok yeme sekeri cikartir dedi (Seker sorunum yok,sekeriniz varsa o kadar yemeyin) Kac haftaliksiniz 7 8 hurma fazla sanki 36 nin icindeyseniz😀 Ben 38 de yerim o kadar muhtemelen
richgirl10 Baby_B gebelik şekerim yok bildiğim kadarıyla da ben yinede abartmayım o zaman çatı muayenesine kadar 🤣
CaglaBaykus richgirl10 39+3 te oldum muayenemi hiç birşey yok bebeği beklicez 41. Hafta sonuna kadar kontrollü ilerleyecegiz dedi. Ne ananas ne hurma ne ada çayı bişi fark etmemis