Mlksde Elifbaysal55 çok teşekkür ederim cesaretlendim okudukça bakalım yarın belli olur sabah gidicem hastaneye 🌸
Hasret18ayaz Mlksde 26 saat suni sancı alarak doğum yaptım üstelik benim 38+6 da suyum gelmişti korkmayın bebeğinizin kakasını yapıp zehirlenme riski var riske girmeyin gidin kavuşun biran önce
Mlksde Hasret18ayaz Çok teşekkür ederim büyük ihtimalle yarın gidince yatış yaparlar bakalm bizim ne kadar sürecek
Etz Mlksde be. Aldın 4 saatte doğum yaptım olması gereken sancı idi diyelim otur kalk yapın eşinizle beraber olun hurma yiyin bitki çayları için açılmaniz olsun
mrv_mrve Mlksde merhaba hayırlı olsun bebişiniz size de geçmiş olsun 🌸 acaba suni sancıyla mı oldu açılmanız?
Mlksde mrv_mrve Yok hayır suni sancı vermediler bı fitil verdiler ip gibi birseydi ondan sonra sancı gelmeye başladı ama süreç çok uzundu açılma çok geç oldu açılma olunca gerisi çok kolay oldu açılmam bianda oldu
mrv_mrve Mlksde devlet hastanesinde mi yaptınız doğumu fitili çok duymadım da sadece instagramda bi doktorun sayfasında görmüştüm
Mlksde mrv_mrve Evet devlet hastanesinde doğum yaptım bende fitili duydum ama farklı bsymis bı karış uzunlukta ip gibi suni sancıdan daha iyiydi sanırım çünkü sancılar kendi sancım gibi geliyodu