• Bebek İsteyenler
  • Çatlatma İğnesi olmadan Hamile kalanlar ? Nezaman Test yapsam çıkar ? 🐣

Selam kızlar, 12 şubatta doktorda kontrolüm vardı bir yumurtan var dedi ayın 15’inde tekrar gel dedi 14 şubatta yumurtamın çatladığını resmen hissettim akıntım ve ağrım oldu gittiğimde İki yumurtam vardı biri kendiliğinden çatlamıştı diğeri de bugun çatlayacak demişti.
Test için bir gün sonrasından itibaren yani 16 şubattan itibaren mi saymam gerekiyor ? Ve nezaman test yapsam çıkar?
Normalde her ay reglim yaklaşırken çok ciddi şekilde bel ağrım olur ama bu ay hiç ağrım yok. Göğüs hassasiyetim var dokununca acıyorlar ve şiştiler sanki. Belki de kendimde Her zamanki gibi belirti arıyorumdur bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

📌📌📌📌📌📌📌📌

sutlukahve_ uygulamaya göre 4 mart ama çatlamam ilk defa bukadar erken oldu yumurtam ilk defa 13. Günde çatladı diğeri 14. Günde normalde 16. 17 gün çatlardı 🤷🏼‍♀️

Ozlemmm3535 umarim gebelik vardir 😍 bende 14 şubatta çatlatma iğnesi yaptirdim sonra progestorn baktirdim doktor isteğiyle ama hala test yapmadım yapmaya cesaretim.yok 🥲 ama belirti de yok göğüslerin şiddetli agriyordu bugün biraz hafifledi

Anonim068 Ben de iki aydır iğne yaptırıyordum ovitrelle Bu ay kendiliğinden çatladı iki tane yumurtam vardı bir gün ara çatladılar ve ilk defa çok erken çatlama oldu ikiside 22mm di .göğüsüm benim de çok ağrıyor çok şiddetli tam 5 gündür bugün ağrısı koltuk altıma ve koluma yayıldı o derece fazla normalde acı eşiğim çok yüksektir Ama dayanamıyorum bu sızlamaya ve geceleri uyuyamıyorum 🥹 Ama inşallah hamileyimdir her şeye değer 🙏🏼🙏🏼

Ozlemmm3535 kuzum bende iğne yaptırdım 25 şubatta bugün süt kıvamında kıntı geldi sende oldu mu

Ozlemmm3535 test yaptınız mı benım sayfamdakı teste bakarmısınız bş 3 gün var benımde Klomen kullandım bu ayda çatlatma iğnesi bulamadım kendı catladıysa şayet

yasen1 benim de kendiliğinden çatladı iki yumurtam vardı bir gün arayla çatladı Dün erken test yaptım negatif Salı günü regli günüm uygulamaya göre Çarşamba gününe kadar regli olmazsam tekrarlayacağım 💖

Derennn700 evet kuzum benim de aynı şekilde süt kıvamında akıntım var 2-3 gündür Hatta ayıptır söylemesi iç çamaşırım bugün siyahtı bildiğin bembeyaz akıntı olmuş anlamadım nedenini 🤷🏼‍♀️ son 2-3 aydır benim regliye yakın şeffaf akıntım olurdu oda normalmiş ama beyaz olması benimde kafamı karıştırdı

yasen1 Ben bir şey göremedim canım En iyisi birkaç gün daha beklemek 💖

yasen1 bazen erken testlerdede çıkmayabiliyormuş regli olmazsak tekrarlarız benim yarın günüm olmazsam çarşamba yapacağım tekrar

yasen1 benimde dündü gece 12de oldum tam sökülmedi kahverengi vişne çürüğü renginde geldi bütün gün bir umut acaba üstüne mi görüyorum dedim test yaptım tabikide negatif 🥹 Cuma gününe randevu aldım doktorumdan bakalım ne diyecek

Ozlemmm3535 stres sıkıntı haliyle normal benım daha gelen giden yok bu stres ile 1 ay atacak gibi 😂