mlkkk Gzlnn bel ve kalça ağrısı yaşadığım için mümkün olduğunca yapmamaya çalışıyorum ama oğlum 22 kg onu kucağıma almam gerekiyor bazen 🙂↕️
keyfimin-kahyasi-misin Gzlnn Aniden orantısız güçle ağır kaldırmak zarar verebilir ama dikkatli kaldırılırsa bişey olmaz çok fazla olmadikca
crazyymom Gzlnn herhangi bi ağrı veya belirti yoksa bsy yoktur tabi yine içinizin rahat etmesi için gidin isterseniz
Femay Gzlnn ben kaldırdım bir şey olmadı falan diyenlere güvenipte kontrole gitmemezlik yapma canım herkesin bedeni farklı. Neye nasıl tepki vereceğini bilemezsin. Sana tavsiyem bu hatanı tekrarlamaman.
gmz0007 Gzlnn ben hamileliğim boyunca iki kere ev taşıdım koltuk kaldırmak ne ki 🥲 sağlıklı bebeğe hiçbir şey olmuyor merak etmeyin.
Gzlnn MinikBrokoli aynen öyle oldu ilk haftalar çok dikkat ettim doğru düzgün iş yapmadım ama artık yavaştan başladım
Edanursoylu Gzlnn Bende çok yaptım, eşim çalışıyor akşama bekleyecegime işlerimi hlletmeyi tercih ettim. Ama yapılmamalı kanaman felan yoksa dinlen bolca. Daha da yapma bence bosver işler hallolur bir şekilde🫶 Daha haftan küçük bolca dikkat et 🌸