Elvinsu herhangi bir sağlık sorununuz yoksa erken tedbir almanız gereken Bşr durum vb.çok etken gidilmesi birşey gerekmiyormuş zaten askımda.ben ilk hamileliğimde koşa koşa gitmiştim kese kalp atışı derken sağlıklı bir hamilelikte için en güzel takip 8.hafta itibari ile başlıyor bence.12.haftadan sonra da düşük tehlikemiz bitiyor ve hamileliğe odaklanmaya başlıyoruz🥰 ikinci hamileliğimde 8.haftada gittik doktora direkt kalp atılı dinlememiştim çok güzeldi ilki baya stresli geçirmişim🥰❤️ama tabi dediğim gibi bunlar benim düşüneceklerim ve kendi tecrübelerim.mesela bazı arkadaşların kan sulandırıcı kullanması getekebiliyormuş pıhtılaşması olan mesela onların beklememesi gerekiyordur sanırım🌸 umarım sağlıklı ve mutlu bir gebelik geçirirsiniz 🙏🌸❤️
Ek olarak ben ikinci gebeliğimde beta mı kendim takip ettim iki günde bir kan vererek sağlıklı ilerliyor mu diye( üç defa verdim sanırım) evde de baya testim vardı onlu testti sanırım,iki günde bir onları da yapıyordum her yaptığımda biraz daha koyulaşıyordu.