Yonca59 Nurgul_07 imcakir Meltem2910 benimde tek yumurta ikizi 23. Haftadayım geçen hafta biri 360 biri 420 gr idi. Birinin suyunda azalma vardı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
imcakir Yonca59 Amin canım benim🤲🏻 hayırlısıyla kucağımıza alırız inşalalh 🌸 Bu arada burada havuç suyunun, suyu artırdığını okumuştum bilgin var mı bilmiyorum ama bir sonraki kontrole kadar dene istersen deneyenler arttığını yazmıştı hep
Mryemm Zor geçiyor🥺 tek yumurta ikizine hamileyim kanamam var dün hastaneye yattım bebekler iyi rahim içi de kanama görülmedi neden oluyor anlamış değilim korkuyorum çok🥺
imcakir Mryemm bazı gebeliklerde oluyormuş burada okuduğum kadarıyla sorun yoksa sağlıklılardır inşallah 🤲🏻
Yonca59 imcakir diğer bebeğin suyuda iyi mesela bu seferde onunki artar diye cekıncem var. Havuc suyu nerde satılır acaba
imcakir Yonca59 valla bilmiyorum ki evde kendilerimi yapıyor acaba onu hiç görmedim İstersen bir post aç ya da açılan postalara bak
ozzbsb Ben de 31 + 3 çift yumurta iki kız ikiz Gebesiyim. Doğal yoldan ikiz hamileliği yaşıyorum bel ağrılarım sırt ağrılarım oldukça fazla ve geceleri çok sık uyanıyorum inşallah bu süreci güzel bir şekilde atlatiriz🥰
Ozlemerikci543450 10+1 den selamlar bizde ikiziz şuanlık hiçbişey hissetmiyorum ama sanırım 30 dan sonra işler değişiyor alışveriş vs işleriyle geçiyor günüm erkenden hepsini halledip kafamdan atmaya çalışıyorum
TwinsAndBeren Parilti007 30 dan sonrası çok sıkıntılı zaten ama bu haftalar daha bir ağırlaşıyorsun ağrıların artıyor neyse ki doğuma son 3 🥲