Prensess33 Ayshababy benim 24.haftada 780 gr.di şuan 27+4 olduk 29.haftamda kontrolüm var merak ediyorum.
Ayshababy Prensess33 maşallah sizinki iyimiş 6 marta bende öğrenirim artık kilosunu bu gün şeker testim var ama ultrasona koymaz
Prensess33 Ayshababy bende az diyordum burda kimisinin o haftalarda bı kilo olanıda gördüm maşallah bence 600-1000 gr arası idealdir zaten doğuma yakın iyi kilo alıyorlar güzel beslenirsek
nur233 Premsescik Muz tahin pekmez kaşar peyniri meyve bide mesela 3 öğün yiyorsan 3 ara öğün yap yoğurt süt iç bol bol inşallah sağlıkla gelsinler 🌸
Ayshababy Prensess33 normalde çok dikkatli beslenirim sadece ona kilo yapan şeyleri yerim ama alabildini alıyor demeki
feynnur okuyananneeeee 28. Haftada başka doktora gözükeceğim doğum yapmayı düşündüğüm hastanede. Bir de geç döllenme olabilir mi ki 25 deyim ultasonda 24 ve 23 gözüküyo haftası. Pcos var normalde bende o yüzden geç döllenme ihtimali yüksek oluyomuş sanırım emin değilim
okuyananneeeee feynnur hiç bilmiyorum ilk kızım da gelişme geriliği olmuştu aslında daha 2 kg anca aldım ve ara ara mide bulantılarım devam ediyor azıcık yesem midem rahatsızlanıyor , ama benimkinin de suyu az olduğundan sıkıntı işte 🤦🏻♀️
feynnur okuyananneeeee suyunu ultrason kağıdında görebilir miyiz doktor iyi dedi ama kiloya da iyi diyor emin olamadım
okuyananneeeee feynnur yok kendileri göz kararı bakıyorlar , yani ölçüyor ama kağıda yazmıyor yeterli ya da az gibi
feynnur Premsescik ben 25 haftadayım 650 gram ve doktor her ultrasonda iyi diyo ultrasonda 23 24 haftalık gözüküyo. Farklı doktora mı gitsem ki bilemiyorum
Ayshababy feynnur ama doktorla normal görüyor bide gelişim gerilide yok haftasıyla uyumlu sizinkide uyumlumu
feynnur Ayshababy doktor iyi diyo ultrason kağıdında da 23 24 hafta uyumlu gözüküyo hatta onu da ekleyeyim sizin ultrasonunuzda nasıl yazıyor 
Busranurer Premsescik benim bebeğimde de 2 hafta gerilik vardı. 1 hafta boyunca her sabah ilikli kemik kaynatıp suyunu çorba yapıp içtim hemen topladı kilosunu haftada bir de ciğer yiyin ben günlük yiyecekler dışında bunu yaptım çok iyi kilo aldı
Ayshababy feynnur benimki ultrasonda yazmıyor doktor herşeyi tek tek söylüyor karın ve kafa çevresi haftayla uyumlu tek ayak kısımda ölçümü 3-4 gün geri çıkıyor 6 marta randevum var yeni doktor buldum orda artık takip ederim bu doktorumdan memnun değilim
feynnur Ayshababy anladım teşekkürler ben de başka doktora gideceğim bikaç hafta sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah sorun olmaz
Eceko Ayshababy Ben 24hadtadayım şuan detaylıda 480 gr her şey yolunda gelişimi haftasıyla uyumlu dedi Devlette normal kontrolde aynı haftada 750 gr dedi bende anlamadım
Ayshababy Eceko galiba cihazlarda farkediyor çünkü rahim ağzı acilde 38mm çıktı bebekte 575gram doktorumda rahim ağzına baktı 43mm çıktı haftaya bebeğe bakıldında ona göre söylerim acilde bebek 575 çıktı diye