Nklcilis @ikimelekannesi2224 @ikibaloglanannesi Ayaz_Aybars_mom @Anneoluyorumm00 Nuraydiyebiri @seyma0661 @saglikciaanne @Asyaninannesi_ @Merve171214 Mervecimmm iki sezaryen arası süre de doğum için alınan günü etkiliyor mu bilginiz var mı ben 23 ay arayla olmuş olacağım açıkçası korkuyorumda bi an önce geciksin istemiyorum
Asyaninannesi_ Nklcilis bna bugun taburcu islemlerimde dikislerime bakarken doktor 2 sene dedi rahmin toparlanmasi ic yaranin iyilesmesi korunma yöntemini ona gore hemen karar ver basla dedi
saglikciaanne Nklcilis yok canım korkma rahim duvarın normalde bekleniyor benimde aynı iki yaşında bebeğim var benimde arası kısa oluyor
Mervecimmm Nklcilis sanırım 2 seneden önce 2. Sezaryeni önermiyorlar benim 3 yıl 7 ay olacak ikisinin arası bir sıkıntı yok o yüzden ama 23 ay da az değil yeterli gibi. Hem ne yapacaklar sezaryen yapmayıp bebek içerde mi kalacak bir şekilde yaparlar merak etme
seyma0661 Gokce35- bu tarz şeylere direkt seni etiketleyeyim daha doğru bilgiyi ver 😂 1.5 yaş olacak dimi senin bebişler arası
ikibaloglanannesi Nklcilis Doğumum Nisan’da 26 ay olacak araları. Öyle bir şey demedi doktorum. 38+4 gibi olacak benimki tabi abisi gibi 37 de sürpriz yapıp gelmezse.
Selvii ikibaloglanannesi beni de 37+2 de alacak beklemez dedi nst sancı çıkıyor doğum pozisyonunda dedi cuma alacak nasipse inşallah bir şey olmaz yavruma ilki tam 38 haftalık alınmıştı
Marmadal Nklcilis benim özeldeki doktorum 38+2′ye, devletteki doktorum 36+5′e sezaryen günü verdi. Bebeğim 2 hafta önden gidiyor. Ne yapacağımı bilemedim açıkçası. 38′e kadar bekleme taraftarıyım.
Sevdanurr4 Nklcilis benim üçüncü sezeryan olucak bende biraz endişeliyim hayırlısıyla alalım kucağımıza ♥️