happymomolucaz42 Nurellaaaaaaa1212 şuan daha stres yok panik yok merak yok reglin 3. Gunü buraya bile bugun ilk girmişim bata 10 gün kala hiç çıkmıyorum 😂😂 şuan bu ay test yapmıycam akışına bırakıcam telkinleri yapıyorum kendime 😂
Merveemctgcl Nurellaaaaaaa1212 bat 9 Mart 17-18-19 değerlendirince 20 yi boş geçtim valla yeter 😂 ama silikleşme 19 da başlamış zaten dimi
Bglmmrn Nurellaaaaaaa1212 benimde uygulamaya göre 9 unda iki gün pik gördüm degerlendirdim ama bugünde yumurtlama günü gibi belirtilerim olursa ikinci gebelik olcak 😀🌸
Aysgl97 Benim bat 10 mart dün ovülasyonda pik gördüm. Dün ve bugünü değerlendirdim. Bakalım sonuç nasıl olacak😊
Nurellaaaaaaa1212 Aysgl97 benim iki gündür pik daha çatlamadı ağrı sızı herşey var valla. Tek taraflı ağrı var bir de belim ağrıyor bu ay zor geçiyor yumurtlamam herhalde 😂
Nurellaaaaaaa1212 happymomolucaz42 valla hemem test yapıcam 6 gün kala başlıcam kdkdldldl beklemek daha da strese sokuyor beni
Nurellaaaaaaa1212 Aysgl97 ay benim cok ağrım var niye ki acaba ya valla rahatsız etti beni ağrı bayağı
Aysgl97 Nurellaaaaaaa1212 havuç.,avokado yerseniz çatlama gerçekleşir diyorlar. Denemedim ama deneyin isterseniz. Belki ağrınız hafifler çatlamaya yardımcı olur.
Nurellaaaaaaa1212 Aysgl97 evde havuc yok 😂 bugünü de değerlendirip salıcam artık valla cok kastım bu ay
Aysgl97 Nurellaaaaaaa1212 inşallah bu ay iyi sonuçlar alırsınız. Ben pazar yaptım pikti. Pazartesi de silikleşmiş başka test yapmaya gerek yok galiba
Aysgl97 @ Merveemctgcl benimde böyle daha da test yapmayacağım 23 ve 24ünü değerlendirdim yeter herhalde
Tutar13 Nurellaaaaaaa1212 benimde boyleyd canım 3 gun pik oldu aksamına siliklesmeye basladı 4 tane havuc yedim benimde sol yumurtalıgımda sancı oldu catlayacagı zaman seninde öyledir muhtemelen
Nurellaaaaaaa1212 Tutar13 evet sol tarafta benimde baskı ağrı oldu belime vurdu baya. Bugün yok suan ağrı uygulama yanlıs ya benimde erken gelicek reglm bence
Nurellaaaaaaa1212 Bglmmrn sen değerlendirmeye devam et canım uygulama yanılttı beni test yapınca anladım