• Sağlık
  • Doğumdan sonra kan sulandırıcı oksapar kullanan var mı?

Merhaba kızlar doktorum 10 adet kan sulandırıcı iğne verdi ve iki tane vurunduktan sonra sol kulak uğuldaması yoğun baş ağrısı yaşıyorum bunları yaşayan var mı normal mi?

Minik06 36+4 üm pıhtı atmaso olmasın diye başladık bacağımda hafif venüz yetmezlik varis var diye bugün ilk doz iğnesini kendi vurdu doğumda 1 gün kala kesip doğumdan Sonr 1 hafta 10 gün kullanacağız bugün vurduğunda böyle birşey olmadı.. Çok geçmiş olsun

Hamileliğimin başından beri kullaniyorum oksapari bi problem yaşamadım Oğlumda doğumdan sonrada devam ettim bi 8 gün fln sıkıntı olmadı çok sukur

Minik06 25 haftadır kullanıyorum böyle bişey yaşamadım canım. Bunun oksaparla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum

Melikekorkmaz merhaba bende kan sulandırıcı iğne artı hap kullanıyorum cuma günü sezaryen olacağım ne zaman bırakmam gerekir doktora sormayı unutmuşum yarın soracağım

Minik06 bende 8 aydır kullanıyorum hiç problem yaşamadım. Axeparin kullanıyorum. 1 kere oksapar aldım eczanede axeparin kalmadı diye ama oksapar vurulduğum yeri yaktı canımı acıttı baya. İçeriğine alerji mi var acaba

1hamle 1 gün önceden bırakılıyor doktorum bana 1 gün önceden kullanma dedi

Minik06 iki hamileliğimde de dokuz ay boyunca kullandım iğne böyle bişey yapmaz başka bişey den olmuştur

Pıhtı var mı önlem amaçlı mı? Bi de tanıyı nasıl koydular bende erken başlayan nefes darlığından dolayı kullandırtmaya başladılar
              Melikekorkmaz

Flwy34 Kanımda pıhtılaşma oluyormuş o yüzden verdi doktorum ama önceki dogumlarimda nasılsa şimdi de öyle ben kendimde bi farklılık göremiyorum doğumdan sonra da tansiyonun yüksek dediler 13 e 7 - 13 e 5 falan çıktı ama doğumdan hemen sonra fazla kanaman olmasın diye bacagimdan iğne yaptılar sonrasında da kolumdan kan sulandirici iğne yaptılar

Minik06 kaçlık kullanıyorsunuz peki bende pıhtı riski var diye başladık doğumdan sonra da devam edicez yüksek ihtimalle pıhtı vardır dediler

Musemma06 hem vitamin kan ilacı parol ve antibiyotik bide kan sulandirici 10 adet iğne yazdılar receteme bilmiyorum ki neden olabilir başka tansiyon yüksekliği yapar mı ama çarpıntı yok nefes darlığı yok sadece baş ağrısı sol kulak uğuldaması ve el ayak şişmesi var

Minik06 ben kullanmadım dr zaten doğuma 1 2 hafta kala kesiyor sezeryan olduğu için kanamayı durduramayabilirler

1hamle
                    Bende hem oksapar hemde Coraspirin kullaniyodum Coraspirini bırak dedi doktorum igneye devam dedi 34 haftalıkken biraktim

Flwy34 düşüklerim olmuştu bide kan vermiştim çok az pıhtılaşma vardi o yuzden