Minervabunny Meridaily son attığımı gördün mü ama aşırı silik ya yok gibi sanırım direkt kan veririm artık yarın bir şekilde🥹 canım ya 28 ya da 1 mart bat
Meridaily Minervabunny kuzum evet gördüm benim ilk gebeliğimde böyleydi aşırı aşırısı hayalet çizgiydi sonra ben inanmadım ve beta 24.5 tu🥹 kuruma gibi de durmuyor hiç ondan ümitlendim🥹🤲🏻 inşallah vardırrr😍🤲🏻
Minervabunny TugceOrak yarın kan vermeye çalışacağım canım inşallah ya ama son attığımı gördün mü aşırı silik :(
TugceOrak Minervabunny ilk zamanlarında böyle çıkması normal. Kan vermeye çalışıcam değil gidip ver o kanı ♥️
Minervabunny Liimon acaba idrar farkı mı var dedim bir de bunu daha sonra yaptım ya ay bilmiyorum ki yanlış yalancı çıkarmıyordur🥹
Minervabunny Nilayy95 amin inşallah çok umudum yok açıkçası trendyoldan söylemiştim acaba bozuk mu ki
Minervabunny Tugba2794 Ayy Allah bağışlasın sizlere uzun ömürler versin kızınıza inşallahh ben internetten almıştım belki bozuktur kuruyunca hiç koyulaşmadı ama çok teşekkür ederimm💞🌸🥹
Tugba2794 Minervabunny amin cok tesekkur ederım guzel dileklerniz için🥰 Allah en kısa sürede size de bu duyguyu yasatsın🙏 Bu arada ben de trendyoldan paket halinde almıştım 4-5 tane falan vardı pakette
Minervabunny Kızlar awox yaptım az önce sanki aynı siliklikte onda da çıktı acaba ya onu atamıyorum eşim geldi kızıyo böyle şeylere lavaboda uzun kalınca da şüpheleniyor😅
Minervabunny Meridaily yaaaa Allah uzun ömür versin bebisine inşallah ikimize de bu ay nasip olur bebislerr çok teşekkür ederimm çokk inşallah ya o kadar ihtimal vermiyorum ki o yüzden kusuruma bakmayın 4 aydır sürekli negatif ilk gebeliğim de 7.ayda olmuştu o yüzden şüphem çok💞🥹🥹🌸
Nurellaaaaaaa1212 Minervabunny test uzmanı olmayan göremez ben gördüm mesela neden cünkü test uzmanıyım kdldldld hatta bak beta tahmini de yapıcam 25-30 arasında bişey. Etiketle beni kan sonucuna
Minervabunny Tugba2794 evet ben çekerken gördüm ama acaba var psikolojisiyle mi öyle gördüm kii tekrar bakarım şimdi💞 teşekkür ederim 🌸 belki diğer test bozuksa yoktur zaten💞