Girlmama Minervabunny sağlık ocağında ver dicem de orda da 1 gün sonra çıkıyor bir de kanlar bekliyor falan hastanede verirsin bu testle takip yaptım ben ayılıp bayılıyordum çünkü korunmayı bırakmıştık negatif olunca bem beyaz oluyor inşallah güzel haberler alırsın
Minervabunny Ceriko Ah canım benim ya Allah razı olsun inşallah kucağımıza almak nasip eder Rabbim yani ben bende var mıdır kestiremiyorum da görüyorsun yani sen de🥹 çok silik bir şey ya pembeyken görmesem inanmazdım hiç de pembeyken görünce kafam karıştı🥹
Ceriko Minervabunny bebisim aynı çıkmış ikimizinki zaten bat tarihlerimizde aynı ben kan verdim 10 cıktı🥲 insallah sağlıklı ilerler
Minervabunny Nurellaaaaaaa1212 o zaman tekrar bakarım ya ama hiç koyulaşma yok🥹 yani zaten pek inanamıyorum hani siz de görmeseniz
Minervabunny Ceriko sen ciddi misin neeee Allahımmmm şükürler olsun çok çok sevindim senin adına rabbim inşallah bana da nasip eder dua edersin di mi çok mutlu oldum Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh🙏🌸💞
Ceriko Minervabunny etmez miyim canım benim insallah sende hamilesin bak gör testin gayet güzel gözüküyor
Nurellaaaaaaa1212 Minervabunny aslında hiç bir teste güvenemiyorum daha bugün post actım reglime 12-13 gün var innovita testte silik çıktı mesela 😂 ama bat yaklaştıysa neden olmasın ki kuzum değerlendirdiysen
Minervabunny Nurellaaaaaaa1212 doğru doğru hiçbir teste öyle yükselmemek lazım değerlendirdim 4-5 gün var bata bakalım ya inşallah vardır en azından gördünüz💞
Minervabunny Ceriko Allah razı olsun canım benim inşallah öyleyimdir çok umudum yok biliyorsun ama inşallah bu ay o aydır💞🌸🥹
Nurellaaaaaaa1212 Minervabunny tuğce arkadasıma katılıyorum kuruma cizgisi değil yalancı pozitif ihtimali de yok bence
TugceOrak Minervabunny ya kıyamam sana ☺️❤️🔥 Çok ince bi çizgi ben de görüyorum, kuruma da değil sakin ol aşkım ❤️🔥 Kan ver inşallah güzel sonuçlarını bekliyorum
Minervabunny TugceOrak aminnn canım çok teşekkür ederim ya inşallahh ama hiç koyulaşmadı aynı gölge gibi kaldı flashla yine rahat görüyorum ama yine de bir umut var mıdır ki
TugceOrak Minervabunny çok yeni olduğu için öyle gözüküyor olma ihtimali yüksek canım. Benim en nefret ettiğim şeydir burda insanlara ümit vermek ama hem markaya güveniyorum hem de kuruma çizgisi olmadığı bariz belli. En yakın zamanda kan ver beni de haberdar et
Minervabunny Nurellaaaaaaa1212 yani ben hala kapak kapalıyken de görüyorum şu an ama koyulaşmadı kuruyunca diye bi üzüldüm ama yoksa ben zaten negatife alıştırmıştım kendimi keşke evde kan verebilsek pıt diye🥲 çok teşekkür ederim yanıtlarınız için
Minervabunny TugceOrak yarın kan vermeye çalışacağım canım inşallah ya ama son attığımı gördün mü aşırı silik :(
_Nazendeem Minervabunny hayır var bu markada yok silik çıkmaz ama varsada çok silikte olsa çıkar benimde aynı böyle cıkmiştı ve vardı
Meridaily Minervabunny yaa ben de gördüm🥹 kuzum ben geçen ay 50 tane test denedim🤣🤣 sadece yalancı pozitif veremeyen prodoctordu. Kaç tane de yaptım hep negatifti. Eğer çıktıysa var gibi bence. Kaç gun kaldıı
Minervabunny Meridaily son attığımı gördün mü ama aşırı silik ya yok gibi sanırım direkt kan veririm artık yarın bir şekilde🥹 canım ya 28 ya da 1 mart bat