• Doğum
  • Açılma olmadan suni sancı ile doğum yapan var mı?

Serap5561
İnşallah yaa gerçekten sezeryan istemiyorum daha korkunç geliyor. Eğer sorun yaratmayacaksa suniyi deneyeceğim önce zaten olmazsa sezeryane alır.

Bures48 37. Haftada suyu az dıye doguma alındım hıc acılma sancı yoktu suni verıldı uzun surdu dogumum ama normal yaptım

Bures48 evt benim suyum gelmişti ilk dogumumdu hasteneye gidince acilmam olmadığını söylediler suni sancı verdiler İlk 1 cm le başladı dozu yavaş yavaş artırdılar çok şükür zor bir dogumdu ama normal şekilde dogurdum.Allah yardım ediyor bol dua et o suni sanciya dayanamayıp sezeryan olmak isteyen oluyor daynmaya çalış ben zar zor dayandım ama oldu bı şekilde inşallah rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi 🤲

Birminiksusam
      Kaç saat sürdü ?
      Bende kendimi çok hazır hissediyorum istiyorumda en azından denemek istiyorum acı eşiğimde yüksek inşallah nasip olurda yapabilirim sağlıkla kucağıma alırım bebişimi🥰😍

Bende 40+1 de gittim suni sancı alarak doğum yaptım başıma ne geleceğini bilmediğimden doktor deneyelim mi dedi deneyelim dedim 😃 saat 3 gibi suni sancıyı taktılar nstde çıkıyordu sancı ama ben hissetmedim çok ta ki gece 2ye 3 e kadar fitil de verdiler tabi arada suni sancıyı çıkartı ebe sabahı bekleyeceğiz artık doktor ne derse dedi 1 saat geçti sancıları hissetmeye başladım ilk başta zaten dayanılmayacak gibi değildi . Son evre zorluyor ama sonunda kucağına alınca bebeğini unutuyorsun 🙂🙂

Bures48 bende 41+1 de günü geçtiği için suni sancıyla doğurdum Bi sorun olmadı çok şükür 12saat sürdü ama hepsinde suni sancı almadım ilk başta alttan bir ilaç yerleştirdiler açılmam başladı 5cm olunca suni sancı verdiler ilk başlarda sancı o kadar acı vermiyor zaten son 1 2saatinde sancım arttı

41+3 te 0 açılmayla suni sancı aldım 30 saat sürdü çok kötüydü.10-15 saatten fazla diretmemek gerek

Bures48 Ben de sezeryan için gün almıştım ama doktorum ilk doğumun bir suniyle deneyelim dedi.Suni sancıyla doğum yaptım evet ağrı oluyor ama yönete bildiğiniz de dayanabiliyorsunuz.Ben yine olsa yine yapardım çünkü benim için de bebeğim için de en sağlıklısı buydu.

Bures48 Herkesin farklı olur tabi en ıyı sekılde insallah Gecer sızınkı benim dogum surecım 24 saattı devlet hastanesıydı sunı sancım etkı yapmadı daha sonra fıtıl serum ve suyum patlatıldı en son dört saatlik sürede ben sunı sancıyı cok agır hıssettım oncesınde hıc yok yada cok azdı hep dua ettım hem agladım hem bagırdım ama öncesinde cok dua ettim sancınız yokken dua edin hep Allah yardımcınız oluyor zaten bebek dogunca hıcbır seyınız kalmıyor her seyı kendınız yapıyorsunuz Allah’ın ıznıyle bır avazda kurtulursunuz insallah🙏

Bures48 ne acilmam vardı nede sancım hastaneye gittiğimde 40+4 🫢 suni sancı verilmeye başlandı ve 10 cm acilmayla normal doğum yaptım. Denemekten zarar gelmez bence bu sadece doktorun kendi başına vereceği bı karar degil

Bures48 bende aynı oğluma 39+4 te doğuma girdim sıfır açılma ve suni sancı verildi aynı durumdaymışız ben sezeryana alındım daha sonra normal olmadı

Bures48

Bures48 bugün benim doktorum da aynısını söyledi bana açılma olmazsa suni sancı vererek devam etmeyiz dedi. Açılma varsa suni sancı işe yarıyormuş. Bir arkadaşıma açılma olmadan suni sancı verildi 6-7 saat sonra sezeryan olmak durumunda kaldı 🥹 doktorunuz biliyordur. Benim doktorum Prof bu arada fikirleri yönlendirmesi çok değerli benim için 🙏🏻

Bures48 acilmam yokken nişanlım ve suyum geldi suni sancı ile 2 cm zor açıldı yinede sezeryan istemedim suni sancinin dozunu arttirdilar acilmam hızlandı normal dogurdum