Anonim2828 Ayshababy yok canım bildiğin elime liste verdiler zaten kendileri söyledi yanlış mı anladım diyemiyorum çünki beslenme listesinde bile yazıyor😅
Ayshababy Anonim2828 sen şeker yapan şeyleri araştır canım 3 gün önceden onlari yeme doktorada bir şey söyleme zorlan şekerin çıkmasını istiyor herhalde
Ayshababy Lebis6 ay inşallah çıkmaz canım bende ondan korkuyorum ama suyu falan normal haftası normal hata biraz zayıf galiba 24 haftada 575 çikti grami burdakilere göre zayıf ama doktor herşeyi normal dedi
Lebis6 Ayshababy ay tabiki çıkmaz inşallah 🙏 kilo boy çok değişiyor yapısal olarak falan doktorunuz normal diyorsa normaldir hiç kıyaslama yapmayın zaten sağlıkla kavuşalım hepimiz 🌸
Sevinc44 Anonim2828 selam ben de bugün 24 Mart icin şeker yüklemesi randevusu aldım. Annemde şeker var ve ablalarımda doğumdan sonra kalıcı oldu şeker. Aksine doktorum normalde de tüketmemeye çalış riskli gruptasın dedi. Şeker yüklemesinden önce ekstra tüketme dedi 🥲
Anonim2828 Sevinc44 çok ilginç gerçekten yani aslında ben normal beslenip gidilmesi tarafındayım eğer varsa çıksın yoksa çıkmasın yani bu daha sağlıklı geliyor bana sırf şekerm çıkmasın diye tüketmemekte doğru gelmiyor çünkü sadece test için dikkat edip sonrasında normal yasantımıza devam edersek oda sıkıntı gebeliği boyunca zaten dikkat edecek olanlar için değil bu söylemim sırf test için çok tüketip yada hiç tüketmemek doğru değil neyse onun çıkması ona göre bebişlermiz için doğru beslenerek onları ve kendimizi korumak 🌸
Sevinc44 Anonim2828 tabiki öyle ben az ve kararında tüketiyodum normalde de . Simdi de bebegim için ve kendim için de aynı şekilde yiyorum ama sınırlı yiyorum. Ben de ayni görüşteyim, aynı şekilde de devam edeceğim hayatıma. Tabiki çıkmamasından yana gönlüm ama varsa da bileyim dediğiniz gibi
ayseayseaysee Anonim2828 ben kendi doktoruma 75 mg yükleme öncesi yapmam gereken bir şey var mı diye sorduğumda gece 12 den sonra bir şey yeme, normalde ne yiyorsan teste kadar rutinine devam et, test saatine kadar su içebilirsin demişti
Pinarkorkmazer Anonim2828 şekeri olmayan birinin bu yediklerinle şekeri çıkmaz😀 eşim üç dilim pasta yese de şekeri her zaman 120 nin altında 😀 gebeliğin ilerledikçe insülin direncin artacağı için sana şekerli beslen diyorlar. Şekerli ürünler fazlaca yesen bile şekerin var mı yok mu bakacaklar ve mantıklı bir şey
Anonim2828 Pinarkorkmazer bu açıdan da düşündüm ancak ne ise o çıkmalı. Örnek veriyorum varsa şekerim değerimin çok çıkmaması daha önemli. Çünkü normal yaşantımda ne ise o olmalı.
Pinarkorkmazer Anonim2828 evet ama gebeliğinin 32. Haftasındaki insülin direncin ile 24. Haftada olan insülin direncin aynı değil o yüzden aslında 32. Haftadan sonraki şekerin ne değerde olabilir diye de tahminde bulunuyorlar
Pinarkorkmazer Anonim2828 sen doktoru dinle😀 iki yıldır gebelik şekeri ile uğraşan biri olarak söylüyorum 😂
Kalbiminsesi Anonim2828 hic alakasi yok canimben 1 hafta seker diyeti yaptim skeer yuklemesi oncesi ilk gwbeligimde seker vardi bunda cikmaz belki diye dusundum ama o verilen seker vucudun toleransina bakiliyo istwdigin kadar yeme diyet yap seker vucuduna girdikten sonra vcuud bunu tolere edemiyosa seker cikiyo ediyosa cikmiyor bende cikti malasef
KumpirsMom Anonim2828 evet bende yaptırdım ve üç gün önce diyetinide %70 oranında uydum ben şöyle anladım kendimce direk saf glukoz içmenizi isteyecekler ölçüm sırasında buna Üç gün içinde vücudu hazırlıyorlar ani bi tepkime yaşamamak için . Dediğim gibi kendim mantık yürüterek söylüyorum her hangi bi bilgi almadım kimseden yanlış yönlendirmiyim 🤭