birprensbirprensesannesi_ Girlmama Yanii ben rahat banyo yapamam istediğim saatte uyuyup uyanamam bile ilk hamileliğimde baktılar ama 9 da kahvaltı yapıyorlardı beni çağırıyorlardı mesela yine böyle olacağını bildiğim için istemiyorum onlarla bir yapmak istemiyorum mesela
Papatya_anne01 birprensbirprensesannesi_ ben de kayınvalidemi çok seviyorum aile apartmanında oturuyoruz bana çok iyiler ama ben kendimi sorumluluk altında hissediyorum şimdi bile 7 aylık hamileyim temizliğini yemeğini yapmadan oturamiyorum evinde doğumdan sonra da biliyorum aynı şekilde olacağım ister istemez insan rahat edemiyor kendi annesi gibi olmuyor insanın en iyisi kendi eviniz minnetsiz en azından
birprensbirprensesannesi_ Papatya_anne01 ben ilk hamileliğimde hiç rahat değildim onların yanındaydım ama rahat değildim ikincidede o rahatsızlığı yaşamak istemiyorum
ikibaloglanannesi Kendi evinizde kalmanız daha doğru. Eşiniz babalık iznini kullanacak zaten hem size bakar hem de diğer büyük çocuğunuza. Sizde yenidoğan ile ilgilenirsiniz. Evde düzen oturtmak şart. Gitmeyin yani
BenimBalBidigim birprensbirprensesannesi_ Bence durumuna göre hareket et .. eğer çok ihtiyacın olursa kal ama sınırını çiz yani gidince sıkıntı vereceklerse gitmenin bir anlamı yok canım