Eda42_ Evremk Ayy ne güzel inşallah daha güzel haberler alırsın bebeği görüp kalp atışını duyarsın sağlıklı gebelik oluşur inşallah 🤰🏻 amin 🤲🏻🤲🏻
Evremk Eda42_ çok teşekkür ederim inşallah 🙏🏼 gerçekten her anı stresliymiş. Yardımcı olabileceğim bir konu varsa destek olmak isterim. İsteyen herkesin olur inşallah 🤲🏼
Eda42_ Hera4828 Aşılama yapılsa tutma ihtimali daha fazla gibi ama inşallah hu defa gebelik oluşur inşallah
Eda42_ Hera4828 Benim fikrim dokturun dediğini yapmak birgün arayla sağlıklı gebelik oluşur inşallah sperm kalitesi için de iyi olur çatlama iki gün sonra ki oluyormuş demek iğneden sonra
Eda42_ Evremk Sağol canım sen de bu ilaç sürece nasıl oldu kaç yumurta oldu büyüdü çatlatma iğnesi oldu mu
Evremk Eda42_ doktor beni usg için çağırmadı hiç o yüzden bilemiyorum kaç yumurta olduğunu ama 5 gün sabah akşam klomen kullanıp 21. gün progesteron baktırdım 26 geldi. 28. günde de test yaptım direkt
Eda42_ Evremk Ne güzel olmuş herşey yolunda gidip bende 5 gün kullanıp 6 Mart’ta kontrol gideceğim inşallah o zaman yumurta büyüyüp gelişir
Eda42_ Evremk Olur inşallah şimdi sende bebek kese görülecek mi kalp atışını duyacak mıyım diye telaşlar ama en güzel telaş senin kese görüldü mu en son Beta değeri kaçtı
Eda42_ Evremk Görünür inşallah o zamana kadar 4000 bin olmuş olur karından olmasa da vajina ultrason da belli olur inşallah kese görünür bebiş görünür sağlıklı gebelik oluşur inşallah amin amin amin 🤲🏻🥰🤰🏻🤰🏻
Eda42_ Nur-sahin Sağol canım Konya’dayim femera aldım kullanıyorum dün başladım çatlatma iğnesi de arkadaş da varmış inşallah alırım o zaman