Accountant Doktorumun verdiği vitamin çok büyük olduğu için yutamıyorum parol boyutunda falan öneriniz varsa doktorumdan onu isteyeyim içemiyorum bu yüzden ve randevuma da 10 gün var içmesem problem olur mu acaba ?
Tugba2794 Accountant sizin ilacın adı nedir ? Ben de hap yutarken zorlanıyorum bana göre buyuk bır hap yazdı zor zahmet yutuyorum🙈
burcuo Accountant folik asit de olduğu için almaya çalışsanız daha iyi olur sanki. Ya da iletişim bilgileri varsa başka takviye isteyebilirsiniz. Efa mom var bende de acayip büyük ama multivitamin formu olduğu için iyi geliyor. Diğer türlü elim kolum kalkmıyordu
Baby_B Accountant malesef yok 36+3 haftaligim Olmadigi icin icemedim Multivitamin aldim hepsi çöp oldu.Decavit,pregnecare,regenesis max Hepsi kocaman Yutamazsan yapcak bisey yok dmeisti doktorum Gebeligin sonuna geldik zaten bebisde bende iyiyim
Accountant Tugba2794 İnnate pronatal yani zeytin gibi bir şekli var yutamıyorum öğürüp atıyorum zulüm oldu bana
Accountant burcuo evet benimki de tek hap içinde her şey var enerji olarak iyiyim ama yutamıyorum maalesef telefonda da ilaç vermiyor doktorum muayeneye çağırıyor
Tugba2794 Accountant fotoğrafına baktım da seklı benım kullandıgım hapa benzıyor bir de tuhaf bi kokusu var ama markası farklı . Bir arkadasımda hap yutmada zorlanıyordu muzu cıgnegıp ondan sonra hapı agzına atıp suyla yutuyordu öyle daha kolay dıyor bılmıyorum da
Talentedmom Accountant yutabileceğim büyüklükte çok büyük değil hepsini tek hapa sıkıştırmışlardır yutamıyorsan ayrı ayrı kullan hepsini yutarsın bu şekilde büyük değil öyle
Glhayat_54 Parolun boyutuu yine iyi bende aynıyım büyük içemiyorum. Doktorum magnezyum Ocean markayı yazmş içemedim onun yerine suda eritilen magnezyum kullanıorm en azında limona tadı var güzel 😂
Accountant Glhayat_54 o da aklımda öyle eriyen bir şey verse yine olur ama bu hapın içinde b12 omega 3 Folik asit d vitamini zart zurt 50 tane vitamin var aslında çok faydalı ama maalesef içemiyorum kendimi de suçlu hissediyorum içemediğim için cebelleşip duruyorum diğer önerilere baktım onlarda büyük geldi 10 gün içmezsem bir şey olmaz herhalde 🤷♀️
Accountant Baby_B sende mi içemiyorsun çok kötü bir durum ya insanlar anlamıyor bir de nasıl içemiyorsun diyorlar zorladıkça daha kötü oluyorum parol büyüklüğündekileri yutabiliyorum ama bu kocaman imkanı yok gitmiyor 🤮
Eceunverkanra Accountant Merhaba, ocean mummy kullaniyorum haplari gayet yutulabilir hic zorlanmiyorum daha once kullandigim benim de cok buyuktu cok zorlaniyordum doktorumun onerisiyle buna gectim cok rahatladim.
Accountant Tugba2794 benimkinin de kokusu var aynı şekil bakalım yarın yeni bir gün tekrar yutmayı denicem
Baby_B Accountant evet canim Parol boyu yutuluyor ama üzeri malesef Benim psikilojik.Eskiden astimim vardi.Nefes darligi yasiyordum.Hep tikanirdim. Bu ilaclari icmeye calisirken bogalacakmis hissi oluyor ve asla yutamiyorum Yuttugumda da 2 dakika sonra cikiyor kusuyorum Suda eriyen demir ve magnezyum kullaniyorum onlari öyle icebilirsin