ppmerlina Çok çok silik bir çizgi var bence gebelik yok çünkü 5 dakika çok uzun bir süre, pek sağlıklı sonuçlar alamazsın. Zaten artimed varmış almışsın Allah o testi bildiği gibi yapsın diyeyim sen nedenini anla 🤣 Yine de yarın başka markayla tekrarla ama 🙏🏼
Akseec Hatice4136 yaa çok üzücü. Marka ve aldiginiz yer cok onemli benim surekli aldigim biyer var o yuzden hayal kirikligi yasamadim henuz çok şükür
babygirl02 Hatice4136 bu teste pek güven olmuyor maalesef ya burda çoğu kişi yalanci pozitif sonuç aldı en iyisi kan vermek canım
busrax_ Hatice4136 awox test denediniz mi? bende şimdiye kadar hiç yalancı pozitif vermedi. çok iyi bir test bence
ppmerlina Hatice4136 bu test çok kötü ya 1 kere bana yalancı pozitif verdi hem de kabak gibi 😔 bi hevesle kan verdim sonuç hüsran
Sevdanaz Hatice4136 canım ben ilk baktığım anda bi gölgelik gördüm bence var gibi inşallah vardır dua edicem senin için namazlarımda Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🌸🩷
2prensesannesiiii Hatice4136 üzmek istemem ama testi tekrarlayın benim silik çıktı tekrar yaptım negatif çıktı sizin inşallah vardır pozitiftir
Hatice4136 ppmerlina hayır çiçeğim yarın kan vereceğim ❤️ işe giderken sabahtan alırım eczaneden eğer açıksa olmasa iş çıkışı ❤️