Phyloo dün bı tencere karışık dolma yaptım bı kaç gün yeriz🤣yanına salata atiyorum

Phyloo pişirmek düşünmekten daha kısa sürüyor tavuk çöp şiş pilav ezogelin çorba salata yeter

Phyloo eşim karıştırmayı sevmez tavuk yapsam sadece yanında pirinç pilavı yada bulgur ister salata falan okadar ama çorba falan sevmez o yüzden misafir olmadi surece çok çeşit yapmam ki zaten 2 kişi ne kadar yiyebilir ki bazı kişiler göz doyması içinde isterler zaten halın olsa yaparsın salmak ne demek

Pazartesileri temizlik günüm çok yorulduğum için dışardan söylüyorum bugün ne söyleyeceğimi bilmiyorum tabi

Phyloo benimki karman corman valla 😂😂 bezelye taze fasulye bulgur pilavı salata 😂😂😂😂

Phyloo bizde maç menüsü

Tarhana çorbası
      Patatesle kanat fırına atacağız
      Pirinç pilavı
      Salata da yaptık mı misss

Phyloo allah yardımcın olsun bacım gerçekten bazı eşler çok anlayışsız sanki annesini evinde hergun 5 çeşit yiyordular

Phyloo Fırında tavuklu pilav
      Çorba daha düşünmedim sanırım mercimek hsjs
      Salata
      Ayran

Phyloo makarna ve salata eşim ve çocuklar yer bende iki yumurta kırarım yufkayla yerim son bir haftadır hiç iştahım yok😂😂😂

Phyloo fırında sebzeli köfte mercimek çorbası pirinç pilavı yoğurt

Phyloo fırında patatesli köfte,salata,donates çorbası,bulgur pilavı 👌🏻

Begleyna fırında pişiriyorum ama marine için 2 3 saat bekletiyorum çok güzel oluyor dene🌸