babyylve_ Kızlar 45 kiloyum Pcos oluyor bu galiba bazen erken bazen geç yumurtluyorum iki sefer kimyasal gebelik geçirdim şimdi ne yapmam lazım takviye ne önerirsiniz günü gününe adet olurım iki günü şaşar şaşmaz adetim de düzenlidir 😢
_umudumvar_01_ babyylve_ buna nerden baktınız bende pkos var ama nerden bakacağımı bilmiyorum doktoruma da soramadım geçen hafta kaç çıktı diye
mrp2023 babyylve_ bazen pcos görünümü olabiliyor. Bende 4 küsür amh değerim tüp bebek yaptırdığımdan biliyorum pcos görünümü var yumurta sayım fazla, yumurtalarınızın kalitesini arttıracak vitaminler kullanın kimyasal gebelik olduysa normal gebelikte olur
orkidemm_ babyylve_ Evet pcos gebe kalabiliyorsun bu güzel Pcosta yumurta genelde kalitesiz olur o gözden myo inositol içerikli takviyeler kullan etkili …inofolic toz saşe ,inofolic combi ,gynositol ,picassos tablet vssss çok var
Aysllllm babyylve_ canım bende pcos görünümlüydüm..adetim de hep düzensizdir bi bakmışsın hemen adet olmuşum bi bakmışın aylar geçmiş olamamışım..bu yaşıma kadar böyle geçti yani..gebeliğe değinirsem eğer yumurtlama günümü bilemediğim için şans üzerine diyim gebe kaldım hep..bu durum gebeliğe engel değil çok kafama takıyordum hamile kalamazsam diye ama bu üçüncü gebeliğim..ilkinde küçük takviyelerle hamile kaldım erken doğdu yaşamadı..sonrasında iki yıl istedik olmadı türlü türlü ilaçlar kullandım olmadı son çare tüp bebek dediler maddi durumdan dolayı tedavi göremedim ve kabullendim durumu..sonra hiç ummadığım anda ilaç dahi kullanmadan hamile olduğumu öğrendim..bir kızım oldu bir buçuk yaşında..şimdi yine hiç ilaç dahi kullanmadan yine hamileyim ..nasipse oğlum olucak inşallah..demek istediğim hiç bir şekilde stres yapma çünkü bu gebeliğe gerçekten büyük anlamda engel ..bizzat yaşadım ve gördüm…umarım benimle aynı şeyleri yaşamış ve evlat ateşiyle yanıp tutuşmuş olan herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..🫶🦋🌼
mrp2023 babyylve_ cok fazla olduğundan evet maalesef, tüp bebek öncesi 2.5 ay vitamin kullanmama rağmen 29 yumurta toplandı 18 i kaliteli çıktı döllenebildi
orkidemm_ babyylve_ kuzum benim şuan kullandığım var onu unutmuşum yazmayı gynopol o da aynı yazdıklarım gibi
_umudumvar_01_ orkidemm_ anladım onun için daha önce doktorum da bu tarz bişey vermişti ben çocuk düşünmediğim için almadım hatırlamam iyi oldu
orkidemm_ babyylve_ canım ben doktor tavsiyesi üzerine kullanıyordum inofolic toz saşe pembe kutu birde bunu deneyeyim dedim bunun içinde d kiro var bir tık daha etkili diye aldım