Cicek_ cok uzuldum canim benim yaptiklarimi soylerim sana istersen belki bi faydasi dokunur .bende bi dusuk yaptim 7 8 ay belki daha fazladir deniyordum bu ay oldu denemedigim kalmamisti.belki zamani simdidir yani Allah bilir daha hastaneye yarin gidicem ama testlere gore soyluyorum.beslenmemi diyetisyenle beraber duzelttim cok uyamasamda ana seyleri yaptim ovulasyon takibi yaptim yumurtlamaya kadar 3 gun ara ile yumurtlama gunu ve sonrasi 3 gun ustuste iliski ve adet oldugum gunden beri her gun 2 incir ,cig kabak cekirdegi ,hurma tukettim.ben kahve sevdigim icin bir fincan kahvenin yaninda yedim bunlari.bundan once hic yemiyordum.kuru yemisle falan aram yoktu.aksamdanda ceviz badem findik kaju bu tarz seyler yedim ve esimede aynilarini yedirdim ozellikle kabak cekirdegi ve findik ceviz bunlari esime de yedirdim.hergun tahinpekmez yedik.ve multivitamin kullandik bende pcos varmis yeni ogrenmistim.esim hic bakilmadi ama onada ayni o tarz sperm kalitesi artsin diye o da kullandi.bu sekilde oldu canim sebze her kahvaltida yedim taze sogan maydonoz havuc .ama yumurtlama zamanina yakin havuc yemedim yumurtlama catlamadan sonra yine devam ettim yemeye.corektotu bal tarcin karisimi yaptim birde. Ben bu ay bu sekil yaptim.sanada soylemek istedim belki faydasi olur diye uzun oldu kusura bakma🌸