Merve8155 minikbebegim06 yaptim test 2 sinde de cift cizgi cikti ama guvenemiyorum yalanci testler yuzunden kardan dolayi hastaneyede gidemiyorum.bugun regli gunum bekliyorum
Cicek_ Benimde sol kaburgam ağrıyordu şuan bi ağrım yok, bugün kan testi verdim yarın çıkıcak. İnşAllah hamilelik belirtisidir.
Merve8155 Cicek_ insallah oyledir benimde 3 4 gundur birden bire basladi ozellikle yatarken agrim cok oluyor
Merve8155 Cicek_ e nabiza duser belki ama saglik ocaginda verdiysen arayipta ogrenebilirsin belki ben ebeden ogreniyordum
Cicek_ Merve8155 barkoddan bakıyorum ama henüz çıkmadı. Gerçi beta değeri yazmıyor. Kayıtlara almadı mı doktor ne oldu anlamadım bekliyorum 🙁
Merve8155 Cicek_ bende merak ettim.hala olmadim ama yarin da olabilir yarinda olmazsa artik teste inanicam ama cok korkuyorum ya😐
Merve8155 Cicek_ kar var gidemiyorum ki bugun veya yarin olmazsam var demektir teste gore ama olursada olmus olacm iste😐
Merve8155 Cicek_ suan yumurtaliklarimin oldugu yerler boslugum hep agriyo insallah adet belirtisi degildir😐