Hshshzgsghzhshs Suuu-- aminnn canım bazen 15 oluyo baş ağrısı oluyor sonra limonlu su içiyorum yarım saat bi saate düşüyo doktora gitmeme gerek var mı acaba
Suuu-- Hshshzgsghzhshs 14.9 olduğu gibi zaten hastane çağırıyor 15.de bence hiç beklememen lazım basit bir şey değil , Hani korkutmak amaçlı söylemiyorum Yüksek Tansiyon gebelik zehirlenmesi yapıyor
E_T Suuu-- aminn çok geçmiş olsun Rabbim ikinizede şafi ismiyle şifa versin bebeğine de sağlıkla biran önce kavuşmayı nasip etsin
Suuu-- E_T Allah razı olsun Canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın yavrunu Çok teşekkür ederim 🤲🏻❤️
Suuu-- Ayse-hambal Allah razı olsun canım benim İnşallah Sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ❤️🤲🏻
Leylasiva21 Suuu-- çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız sağlıkla büyütürsünüz
Suuu-- Leylasiva21 Allah razı olsun canım benim sende inşallah Sağlıkla kucağına Alırsın bebegini ❤️🤲🏻 Allah evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza bağışlasin inşallah ❤️
Suuu-- Ftm35 Allah razı olsun canım benim inşallah sende Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🤲🏻❤️ Allah evlatlarımızı bize bizi de evlatlarımıza bağışlasin inşallah 🤲🏻❤️