Öncelikle Herkese Merhaba arkadaslar. Benim hamileliğimin 33 haftasında Yüksek tansiyon şikayetim başladı ve arada bir 16 - 17 lere çıkıyordu 2 hafta hastanede yattım sonra çıktım , Bu sefer 18 le aynı gün geri döndüm , Artık gebelik zehirlenmesinden Şüphelenip korkup Acil sezaryen dediler , Ama Başka bir şey daha vardı , Sağ yumurtaligimda 17 cm bı kistim vardı baya büyüktü, Herşey konuşuldu, Ameliyata karar verdiler Ameliyatim cok zorlu ve kanamali geçti Tam 3,5 saat Normalde sezaryen ameliyatı karnın altından yapılırken benim dikislerim dikey yapılmıştı Göbek deligimin üzerinden başlayıp vajinaya kadar , Bebeğim kuvezde Bide sarılık olmuş , 4 gün oldu doğum yapalı Hala desteksiz kalkamıyorum Normalin dışında bir Ameliyat sureci yaşıyorum Hastanede ilk 3 gün hiç kalkamadım, Bir yandan sonda bir yandan Karnımda bir delik ve diren vardı, direnin ne olduğunu hayatımda ilk kez gördüm , Sonda falan hikaye Direnin acısı çok kötü Ben hareket ettikçe karnımdaki delikten kanlar akıyordu ve acıdan 3 gün yuruyemedim , 3. gün öğleden sonra Direnim çıktı ve daha yeni destekli bir şekilde yürümeye başladım , Hala kendime gelemedim Çok canım Yaniyor , Sadece Ameliyat Acısı degilde Bebeğimi Çok özledim Kokusunu içime doya doya çekemedim Aklım hep onda İnşallah En kısa zamanda Sağlığına Kavuşur Ve bebeğimle Kavuşuruz kızlar Dua Edin lütfen yavrum sağ salim çıksın ve kavusayim yavruma 🤲🏻 Allah Kimseyi evladiyla sinamasin inşallah…