rabis-0201 Novella aynen ya sağlıkla dünyaya gelsinler de her şey hallolur inşallah, sizin bebişin cinsiyeti ne ☺️
rabis-0201 Novella benimde erkek ☺️ tam bir erkek senesi sanırım bu sene 😄 sağlıkla alın kucağınıza 🤍
Mucizeebeybi Mercan0652 Ah keşke dün gece yine gördüm doktorum karar verdin mi doğum şekline diyor normal diyorum 😅 doğuma kadar her gün göreceğim sanırım
Mercan0652 Mucizeebeybi sen baya düşünüyorsun belli ki hergun rüyalarına giriyor 😂 ama bana sorsa doktor ben sezaryen derdim kesin hdjfjj
Melike4157 zynpknt çok şükür nasıl geçti nasil oldu anlayamadim bile 5yıl sonra 2. bebişim olucak pcosluyum bu arada şans eseri öğrendik eşimle hastanede hastayım diye gidip😅
Melike4157 zynpknt aynen öyle inanamadim hattq ağladim şok olduk ultrasona girdim öyle inanirim dedim girdik ayni gün gördük eşimle 8 haftalikti
Novella rabis-0201 Evet galiba öyle çevremde duyduklarım da hep erkek. İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alın☺️🙏
ertonunannesi23 Cnntn benim daha belli değil ilk gebeliğim ama gelişim olarak 2 hafta önde gidiyor doğum neye göre olur bilemiyorum
xEndless Ipek0506 🤔🤔 kraft Kenya ve kraft york da indirim vardı cok agır bebek arabaları da değil aslında kullanısı da kolay geldi iyice araştırıcm kabın boyda alsam ne alcam hıc bilmiyorum yine